• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebişleri gece karanlıkta mı yatırıyorsunuz yoksa..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebekler mutlaka karanlıkta uyumalı büyümeyi sağlayan melatonin hormonu sadece karanlıkta salgılanıyor hiç olmadı kırmızı loş ışık olmalıymış ben demiyorum uzmanlar diyor bi yerde okumuş burada da paylaşmıştım

teşekkürler sayenizde bişey öğrendim.benim kızım 34 günlük oldu.hala ışığı kapatmıyorum.yüzünü göremem diye................sizin mesajınızdan sonra en azından gece lambası yakmam gerektiğini düşündüm.

bizde gece lambasıyla uyuyoruz hafif loş ışıkta karanlıkta uyuyamıyor doğduğundan beri öyle alıştı

Valla cnm henüz çocugum yok ama gebelik planlıyoruz kısmetse.yani ben bile gece lambasız uyuyamıyorum.bebişimide gece lambası yakmadan uyutmam sanırsam.

Teşekkürler kızlar hepinize..şuan 7 aylık hamişim bende karanlıkta uyutacağım verdiğiniz bilgiler sayesinde...

benim kızımda sanki karanlıkta korkuyoo gözleri fal taşı gibi açıyor ve uyumuyo bende kızımın karanlıkta uyumasını istiroum çünkü melatonin hormanu gece salgılanırmış malesef ben karanlıkta uyuyorum kızım ise aydınlıkta nasıl ortasını bulacağız bilemiyorum :)))))))))))

bilgileriniz için tşkler benim oğlum iki aylık oldu gece lambasında yatıyoruz onu karanlıkta yatırınca sanki birşey olacakmış gibime geliyo bi iki kere denedim yapamadım suçluluk duygusu hissettim karanlıkta yatırma konusunda beni biraz daha aydınlatırsanız sevinirim bu hissi üzerimden nasıl atmalıyım :çok üzgünüm:

bilgileriniz için tşkler benim oğlum iki aylık oldu gece lambasında yatıyoruz onu karanlıkta yatırınca sanki birşey olacakmış gibime geliyo bi iki kere denedim yapamadım suçluluk duygusu hissettim karanlıkta yatırma konusunda beni biraz daha aydınlatırsanız sevinirim bu hissi üzerimden nasıl atmalıyım :çok üzgünüm:

Çocuklarımız allaha emanet sonuçta yemek yedikten sonra yan yatırırsan hiç bişey olmaz bence bende anneyim yatırdığımda ağlayınca üzülüyorum ama onun iyiliği için gitmiyorum yanına bir süre sonra uyuyor zaten.

ben salonda yatiyorum, tum isiklari kapatiyorum. tvnin kumandasini yanima aliyorum. uyanirsa onu aciyorum yuzunu gormek icin. tv isigiyla emziriyorum. Sadece altini alirken isigi aciyorum.

karanlıkta uyuyor zaten öyle alıştı.ama buhar makinasının ışığı hafif gece lambası görevi görüyor.böylece bende gece kalktığımda ışığı açmadan bebeğimi kontrol ediyorum

Valla ben bütün kötü şeyleri yapıyorum sanırım..benneyaptımki Dışarda holün ışıgını açık bırakıyorum.. Yanımda yatırıyorum. ağlayınca hemen bakıyorum hatta ağlamayı bırakın ıhh dese bakıyorum.Gerçi yanımda yatınca pekte ağlamıyor sadece acıkınca onuda uykusunu bölmeden hallediyorum napıcez mirmirmirmir,

ben de ışıkta yatamam onuda öyle alıştırdım karanlık yatyor. sokak oşoğı yetiyor, gece uyanınca da odasına gidiyorum ama hiç bir lambayı açmıyorum emip uyuyor.

ben 40 kı çıkana kadar loş ışıkta yatırıyodum ama şimdi ışık loş olunca uyumuyo hep mızmızlanıyo kapatınca uykuya dalıyo bende yakmıyorum artık

Ben gece lambası kullanıyorum çünkü karanlığı hiç sevmiyo şimdide öyle alıştı loş ışık güzel

bebekler mutlaka karanlıkta uyumalı büyümeyi sağlayan melatonin hormonu sadece karanlıkta salgılanıyor hiç olmadı kırmızı loş ışık olmalıymış ben demiyorum uzmanlar diyor bi yerde okumuş burada da paylaşmıştım

evet inciboncuk haklısın bende duydum ve uyguluyorum sadece gece uyandıkalrında gece lambasını yakıyorum... gündüz ve akşamleyinde aydınlıkta ve sesli ortamda uyutuyorum ki alışsın geceyle gündüzü ayırtetsin...

Back