Bebek Beslenmesi Bebişlere peynir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hatzone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2007
123
1
116
Bursa
Arkadaşlar bebeğim 7 aylık ve ben artık yumurta ve peynir vermek istiyorum. Önerebileceğiniz peynir markası varmı? Bunları nasıl verebiirim? Ya kızlar bide eşim içim samartt almış bunu bu ayda verebilirmiyim acaba? Yardımcı olursanız sevinirim :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Ben büyüme küplerini vermiyorum. Doktorumuz her sabah labne peynirini önermişti. KAtkı maddeli diye labneyi çok kısa süre verdim onun yerine beyaz peyniri akşamdan suya koyuyorum ve öyle veriyorum. Birkaç haftadır da keçi peyniri veriyorum. Keç peyniri için bebeğin daha küçük ama dilersen doktoruna danışıp verebilirsin.

Kızım 15 aylık olana kadar labne yedirdim. Hem kabul etmesi kolaydı hemde yedirmesi. Artık normal peynir yiyor. Labne ile başlayabilirsiniz.

evet en iyisi labne

benim oğlum pek taneli bişi yutamıyo labne benim için ideal oluyo

büyük oğlumada ondan yedirmiştim

Kahvaltıya yeni başladığımız zamanlarda bende labne veriyordum kızıma katkı maddeli oluşundan normal beyaz peynire başladık akşamdan suya koyup sabah yediriyordum bu aralar suya koymadan veriyorum xenocum keçi peynirini bende deneyeyim kulandığın belli bir marka varmı canım

Tahsildaroğlu'nun peynirini kullanıyorum. Hem ezine hemde keçi peynirini.. Tavsiye ederim.. Marketlerde kapalı, vakumlu halde satılıyor. Ayrıca şefaf plastik bir kutu içinde. Peynir kutu ile temas etmiyor. Ayrıca kontrol edilmiş bantları var. Bana göre oldukça güvenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…