Bebişler ve şarkı

zuzu83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
115
0
Benim kızım 1 aydır hadisenin şarkısına bayılıyor her sefernde yakınına gelmek için yürüteçde ise uçarcasına emeklerken de gözü bişeyi görmeden önüne geçeni ezerek gidiyor:) Onun bu halleri çok hoş ve yemek yemesinde oyalanmasında çok işime geliyor. Sizin bebişlerin favori şarkısı ne???

bizimde hadise evlenmeliyiz gamze nasıl gülüyo o şarkıda ve murat boz kilp çıktığı an ağlasa bike susuyo klip bitene kadar izliyo cadı...dayısına benziyo belki ondandır alkisalkisalkis

ya okuyunca inanamadım ya ne var bu hadisedee
berruda hadisenin evlenmeliyiz i duyunca nerde olursa olsun neyle mesgul olursa olsun hemen bakıyor arıyor sesi
klibinide cok seviyo

Ben uyutmak için ney müzikleri dinletiyorum..Hemen susuyo ve uyuyo..Klip falan izlettirmiyorum hiç..

Ben sÖylÜyorum kızıma sesım azucuk gÜzeldır de bugÜnlerde bır gece ansızın gelebılırım ve sen kımseyı sevemezsını sÖylÜyorum ha bır de ku vaka vak kuyruĞun neredeyı Çok sevıyor

Ben söylüyorum kızıma sesim azucuk güzeldir de:asigim: bugünlerde bir gece ansızın gelebilirim ve sen kimseyi sevemezsini söylüyorum ha bir de ku vaka vak kuyruğun neredeyi çok seviyor

bizim favori şarkımız aman bu fasülye yedibuçuklira hem kaynasın hem oynasın :KK70:
dedesinden dinliyor her akşam ve kollarını kaldırıp oynuyor :)))

valla bizimkiside aynı sekilde hadise evlenmeliyiz ama en favori şarkısı yalının ah be kardeşim klibi ve şarkısı çıktımı kimseyi görmüyor gözü birde recep aktuğ alışma bana çok ağır bir şarkı ve klip ama o adamı görünce bizimki gülmeye ve konuşmaya başlıyor hala nedenini çözmüş degilim ama benim oğlan hayranı.....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

biz de keremcemin kido reklamına bayılıyoruz...nerdeyse uykudayken açıp gözlerini bakıcak...

anaaa benim oğlum da oynuyo hadisenin evlenmeliyiz şarkısına. ayrıca şirinler çizgili sek sek, çilek ezelim şarkılarını da seviyor. bi de oğlum kafkas dansları yapıyo :)

bizimkiside atiye deniz ..salla ya bayılıyor...ner buluyorsa o şarkıda:))))ne yaparsa yapsın o şarkıyı duyunca televızyona dogru emeklıyor öyyyle izliyor..

Biz normal kanal açmıyoruz Derin uyanıkken sadece baby first tv izliyoruz en favorimiz 1 - tavşancık Harry hep mutlu eder beni .... 2- toot tog ve tizzy fare tik tak evindeki 3 fare .... 3 .Fındığı buldum tam şurdaymış fındığı buldum nereye saklanmış ....
ben bile bütün gün bu şarkıları söylüyorum ne hadiseden haberimiz var ne bişey bütün gün dönence müziği bayılıvercem birgün

ay özlemcim duygularımın tercümanı olmuşsun
dün bu konuyu okuduktan sonra müzik kanallarını açıp neymiş bu şarkılar diye bakayım dedim
bizimki bir de tüm programların reklamının yapıldığı şarkıyı da çok seviyor

zıtların oyunu buuuuu :pP

ay özlemcim duygularımın tercümanı olmuşsun
dün bu konuyu okuduktan sonra müzik kanallarını açıp neymiş bu şarkılar diye bakayım dedim
bizimki bir de tüm programların reklamının yapıldığı şarkıyı da çok seviyor

zıtların oyunu buuuuu :pP

Ay Sibel çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3aynen yaa deliriyor böyle nasıl çığlık çığlığa gülüyor reklam çıktığında da
Ama çok eğitici şeylerde çıkıyor bakalım bir faydası olacakmı öğreniyorlarmıdır sence birşeyler
birde bu ara sanki hep aynı şeyler çıkıyor ben aramayı düşünüyorum bakalım

bizde pek tv seyretmiyoruz ama ben ona söylüyorum en çok silifkenin yoğurdu kız seni kimler doğurdu seni doğuran ana bal ilemi yoğurdu diye söylüyorum kucağımdada onunla birlikte söylerken oynuyorun coşuyor mest oluyor gülerken katıla katıla gülüyor birde bir gün bir gün bir çocuk evede gelmiş kimdse yok açmış bakmış dolabı şekerde sanmış ilacı yemiş yemiş bitirmiş............................................................ diye devameden şarkıyı çok seviyor biz böyle tıngır mıngır gidiyoruz işlte kızlar..

Ay Sibel çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3aynen yaa deliriyor böyle nasıl çığlık çığlığa gülüyor reklam çıktığında da
Ama çok eğitici şeylerde çıkıyor bakalım bir faydası olacakmı öğreniyorlarmıdır sence birşeyler
birde bu ara sanki hep aynı şeyler çıkıyor ben aramayı düşünüyorum bakalım

valla özlemcim çınar en önce sayıları öğrenecek gibi
o sayı zamanı başlayınca gözler kocaman açılıyor ağız bir karış açık dil dışarıda izliyoruz

ama dediğin gibi modifiye sindirella masalından falan gına geldi artık :S
aramak benim hiç aklıma gelmemişti açıkçası ama iyi fikir unutmazsam

X