- 6 Mart 2024
- 8.892
- 7.583
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
inşallah Allah nasip ederAyyy sorunun cevabını bilemiyorum malum bebiş yok amaaa cinsiyeti neee diye yorum yapacaktım ki son cümleyi gördümsağlıkla gelsin dilerimmm
bunlar bebeğin hareletlerinden olmuyor o zaman? tühHellooo. Belirtisi yok. Hareketse hissedersin. Ilk harekette oturur bi ağlarsın. Sonra alışırsın.
O idrar konusu bende de var ya rahatsız ediyor batma gibi gidiyorum o kadar da yokmuş aslında ama yapınca rahatlıyorumİyi akşamlaaağğğr..
Canım sıkıldıkça konu açıyorum inşallah bu bir banlanma sebebi değildir
Nasılsınız kızlar? Nasıl gidiyor? İnşallah en az benim kadar iyisinizdir(ben çok iyiyim çünkü ondan şaaptım)
Kızlar ya bebek hareketlerini hissetmeden önce bir belirtiniz var mıydı? İnternette baktığımda ani gelen açlık hissi bebek hareketlerinden kaynaklı falan deniyordu. Su an 16.haftadayım. Erken olduğunu da biliyorum ama bazen rahmimde böyle ani bi ağrı oluyor, sanki içerden iğne batırılıyor gibiama bi kaç saniye sürüp geciyor. ve internette okuduğum ani açlık hissim de oluyor. öyle büyük bir hareket falan hissetmedim ama acaba bunlar kücük de olsa bebişin hareketleri yüzünden mi oluyor?
Bir de ek bir sorum daha varazcık bile çişim gelse karnımın alt tarafında çok batma oluyor. tuvaletimi yapınca geciyor. daha bu kadar erkenden idrarın bu derece rahatsız etmesi normal mi yaaavv geceleri en az 2 kez tuvalete kalkıyorum.
haftaya çarşamba randevu aldık bu aradadua edin cinsiyeti öğreneyim artık
bağırsak hareketi belli ediyor ama kendini bu altta ve direkt ipne batıyor gibi oluyor. bağırsak daha hareketliDaha bağırsak hareketidir o beybi az daha var hissetmene ayyy o kadar güzel ki en çok hareketini hissettiğim dönemleri özleyeceğim
Ek olarak batma normal ben gece en az 4-5 kere kalkıyorum şırıl şırıl maşallah sonra uykum kaçıyor zombi gibi dolaşıyorum
Ben misafirliğe gidip eve gelene kadar yapmayan insandım şimdi ise….bağırsak hareketi belli ediyor ama kendini bu altta ve direkt ipne batıyor gibi oluyor. bağırsak daha hareketli
ben eskiden 24 saat idrarımı tutmakla övünüyordumartık tutamıyorum
gelmedğ o zaman halaO idrar konusu bende de var ya rahatsız ediyor batma gibi gidiyorum o kadar da yokmuş aslında ama yapınca rahatlıyorum
Bebiş hareketinde iğne gibi felan değil pıt pıt yapıyor çok tatlıhiç beklemediğin anda vuruyor gidiyor erken dönemlerde. Büyüdükçe nasıl hareket eder bilmiyorum
ben de asla petrollerde falan tuvalete girmezdim. gecenlerde bildiğiniz yıkık dökük, ıssız bir benzillikte gittim mecburenBen misafirliğe gidip eve gelene kadar yapmayan insandım şimdi ise….
Birkaç haftaya hissedersin bebişgelmedğ o zaman halaultrasonda deli dana gibiydi ben de hissetmek istiyorum artıkkkk
sanki gecmiyor zamanBirkaç haftaya hissedersin bebişzaten şimdi daha küçük oldukları için çok hissettirmiyorlar bende günde bir iki defa hissediyorum bazen hissedemiyorum ama az daha büyüsünler hergün fight
Üf valla bana da geçmiyor artık doğacakları gğn geleydi iyiydisanki gecmiyor zaman
Hissetmeye başla o zaman su gibi geçiyorsanki gecmiyor zaman
ben bebek alışverişine falan başlasam zaman hızlı gececek gibi hissediyorum.Üf valla bana da geçmiyor artık doğacakları gğn geleydi iyiydi
hemen gelsin o zamanHissetmeye başla o zaman su gibi geçiyor
ben öyle net diyebileceğim bir sey hissetmedim henüzBen hissettim 16da net bi sürtmeydi sonra net bir tık tık geldi bi kac gün sonra sonra da hep hissettim.