Bebişler Hangi Mamayı Yiyiyor?

Bebeğiniz için hagi mamayı kullanıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    41

cicekcicek

Annecik
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
7.252
1
40
:ecrin_bebek: Bebeğiniz için hangi marka mamayı kullanıyorsunuz?
MILUPA
SMA
NESTLE
ULKER HERO
BEBELAC
HUMANA
SIMILAC
DİĞER

Biz de SMA yla başladık ama kızım çok zorla yediği için Milupa aldık mamayı beğenmiyor diye,ama onda da aynı şey oldu,şimdi de biberonu değiştirmeyi düşünüyoruz,sorun biberonda mı ne?
çiçekçim,bir de hangi biberonu kullanıyorsunuz diye bir topik mi açsan acaba bizim içina.s.?

milupa pre aptamille başladık şimdi aptamil bire geçtik..kızlar ama bişey varki diğer mamalar milupadan daha ucuz içerikleri okadar farklımıki en fazla bi kaç madde farklı oluyo..

Biz de aptamil 1 kullanıyoruz.Canım aptamil pahalı ama onda prebiyotik lifler var.Diğer mamalarda yokmuş.Yani bizim doktor öyle dedi.

bizim beyfendinin ,istahi hic olmadigindan ,ekstra sma plus adli mama varmis intden arasdirdim,isdahsiz bebekler icin kilo alinima yardimci oluyormus ,onu alip deneyecekdi m ,ne yazikki almanyada yokmus sanirsam,nestle alete yi kullaniyoruz yine istahsiz yine istahsiz:1no2:

canim ayni sorun bizde yasiyoruz,mama lar degisdirdim ayni biboranlari degisdirdim sonuc yine ayni,sanirim istahsiz olacaklar ,genetikmidir nedir anlamadimki,cunki bende cocuklugumda o kadar bir istahsiz cocukdum ,

bebelac gazlı bebekler için..olan mamayı kulanıodum..ama sma yı kullanmadığıma pişmanım..

bende hero babay lactum 1 kullanıyodum ama doktor önerisiyle milupa comformile 1 doktorun demesine göre içinde prebiyotık olan mamalar daha iyiyimiş bebekler için

valla ben önce bebelac kullandım kızım içmedi diliyle geri itiyodu şimdi ülker hero kulanıyorumm

ben aptamil 1 le başladım.baktım uyutuyor işkillendim sma ya döndüm.şimdi golden goat diye bişiye başladım.venezuellanın keçi sütünden yapılıyormuş.deneyelim bakalım.

slm bende kizima humana aldim sadece geceleri vermek icin ama sanirim pek begenmedi cok az iciyor ayrica nefisem sana humanayi tavsiye ediyorum cünkü humana hem iyi hemde cok cabuk kilo yapan bir mama aptamil almanyada cok pahalli digerlerinde ne oldugu belirsiz HIPP ide tavsiye edebilirim nefisem

evetcanim haklisin dun esime aldirdim aptamil 14 euro imis fiati,diger mama fiatlari 8yada9 euro felan,ben artik fiatinida birakdim yeterki bebisim begenerk icsin die,nafile:1no2:aptamili hic begenmedi,bidaki sefere humanayi aliyim belkide dedigin gibi olur insallah,canim sana soruyum madem almanyadasin sende burda ben intden istahsiz bebekler icin sma plus adli mama varmis ,kilo alinimina yardimci bir mamaymis,almanyada marketlerde varmi hic rast geldinmi?yada burada buna benzer yani kilo alimina yardimci mama biliyormiusun?cok uzun oldu sanirim basini agritmadim ins.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…