• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişler diş çıkarırken neler yaptınız?neler faydalı oldu?

dilasultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
104
0
116
kızlar kızım diş çıkarıyo sanırım,çok huzursuz,emmiyo,ağlıyo geceleri uyku yok,umarım bir an önce çıkarır,annem kardeşim diş çıkarırken doktorun kolay diş çıkartsın diye bi ampul gibi bişey verdiğini onu kırıp verdiğini söylüyor,ben d vitamini gibi bişey olduğunu düşünüyorum ama aranızda hiç doktoru bu tarz bişey öneren ya da kullanan var mı acaba?

bebişler diş çıkarırken doktorunuz ne önerdi,neler yaptınız,neler faydalı oldu?aylık kontrole gitmemize daha 1 hafta var,gidince sorucam ama sizlerden de fikir almak istiyorum,yazın lütfen...

diş için jel veriyor doktorlar şimdi. biz aldık ama burda kimi içinde alkol var dedi kimi direkt böbrekler zarar görüyor dedi doktora sordum sorun olmaz dedi ama ben pek kullanmadım. temiz bi tülbenti buzlukta soğutup veriyor kimileri soğuk dişlik niyetine.. ben bi kere pırasa verdim eline delirdi kemirmek çok hoşuna gitti ama soğan soğan kokuyo o zaman :)
ayrıca diş çıkardıktan sonrada bir ilaç veriyorlar çıkan diş için

diş için jel veriyor doktorlar şimdi. biz aldık ama burda kimi içinde alkol var dedi kimi direkt böbrekler zarar görüyor dedi doktora sordum sorun olmaz dedi ama ben pek kullanmadım. temiz bi tülbenti buzlukta soğutup veriyor kimileri soğuk dişlik niyetine.. ben bi kere pırasa verdim eline delirdi kemirmek çok hoşuna gitti ama soğan soğan kokuyo o zaman :)
ayrıca diş çıkardıktan sonrada bir ilaç veriyorlar çıkan diş için

canım jeli de hemen yutuyo güvenemiyo ki insan...benimki maşallah hiç diş kaşıyıcı kullanmaz,parmakları daha tatlı kaydirigubbakcemile3 ama şu kırılan damlayı pek bi merak ettim doğrusu,anlaşılan kullanan yok...

kızlar kızım diş çıkarıyo sanırım,çok huzursuz,emmiyo,ağlıyo geceleri uyku yok,umarım bir an önce çıkarır,annem kardeşim diş çıkarırken doktorun kolay diş çıkartsın diye bi ampul gibi bişey verdiğini onu kırıp verdiğini söylüyor,ben d vitamini gibi bişey olduğunu düşünüyorum ama aranızda hiç doktoru bu tarz bişey öneren ya da kullanan var mı acaba?

bebişler diş çıkarırken doktorunuz ne önerdi,neler yaptınız,neler faydalı oldu?aylık kontrole gitmemize daha 1 hafta var,gidince sorucam ama sizlerden de fikir almak istiyorum,yazın lütfen...

CANIM BEN DENTİNOX JEL KULLANDIM BİRDE SOĞUK ŞEYLER VERDİM SALATALIK FALN BİR BAKTIM DİŞ 3 GÜN SONRA BİR DİŞ DAHA...kaydirigubbakcemile3

benim dr. da dentinox jel verdi ama bir yerde okudum kızlar jelin boğaza gitmemesi gerekiyormuş boğazı uyşturup öğürme refleksini ortadan kaldırıyormuş çokk az sürmek lazım

benim oglumunda 3.aydan beri kaşınıyor dişleri ama hala çıkmadı:1no2: doktor dentinox jel verdi ama bende jeller hakkında iyi şeyler duymadım oyüzden kullanmıyorum
oyuncakların yumusak yerleriyle kasıyor dişlerini bizimki
acaba hala cıkmamıs olması normal bişeymi?

dentinoxs kullandım ben
oğlum 6 aylık diş çıkarmaya başladı
ona diş kaşıyıcı aldım tutabileceği yumuşak ve ince bir kaşıyıcı
bu kaşıyıcıyı buzlukta bir süre bekletip eline verdim çok değil tabiki
soğuk dişlerine çok iyi gelir bebeklerin ve rahat çıkarırlar aynı zamanda acısını alır
çok işime yaradı ağladığında veriyordum eline rahatlıyordu
tavsiye ederim çok rahatlatıyor sağuk dişleri

Back