bebişinizi nasıl uyutuyorsunuz?

E

EU1

Ziyaretçi
kızlar,benim bebeğim emerken hafifçe sallıyorum,öyle uyuyor.aceba yanlışmı diye düşünüyorum.siz nasıl uyutuyorsunuz?

bebişim sağlıkla gelsede bende uyutsam koklasam keşke.
az kaldı inş..
rabbim sana kolaylıklar versin canım a.s.

bellı bır uyutma seklım yok fakat daha cok besığıne koyup hafıfce sallıyorum.bazende kucagımda uyuyor.bence senın yaptıgında bı sakınca yok yeterkı karnı tam anlamıyla doymus uyusun

aaah aah yarama bastın arkadaşım
oğlum benden başka kimsede uyumuyor, :bbo:
kucagında tutacaksın,ayakta olacaksın , sallayacaksın(ritm hep aynı olacak), ve poposuna hafif hafif vuracaksın...:1no2: :1no2:
boyle uyuyor işin kötüsü yatağına koyar koymaz uyanıyor senağlama senağlama

bebeğimin bezini değiştiriyorum sonra emzirip yatağına bırakıyorum.. sadee uyuyacağı zaman emziğini ağzına veriyorum onunla uykuya dalıyo .sonra yavaşça çekiyorum emziği.. maşallah kuzunun düzeni oturdu kolayca uyuyor..bide emziği tam tutabilse:))

kucagında tutacaksın,ayakta olacaksın , sallayacaksın(ritm hep aynı olacak), ve poposuna hafif hafif vuracaksın...:1no2: :1no2:

hiden kokuna alışmış küçük beyimiz beşiğine bi t-şört ünün bırak canım belki işe yarar ben kapalı olduğum için bu konuda sanırım şanslıyım yemenikoyuyorum yanına..bide öyle dene

ben emzirdikten sonra yastığın üstüne yüzüstü yatırıyorum.biraz sırtına vurup gazını çıkarınca uyuyor.o kadar çok uyuma şekli değiştirdikki,bu sonuncu olur inşallah.ama henüz kendi kendi hiiiç uyumadı kereta.
hidencim bende aynı senin gibiydim.oğluşum kucakta olacak illaki ayakta olacaz ve yürüyecez...günde kaç km yol katediyordum evin içinde bilemiyorum ama ayaklarıma ağrılar giriyordu yürümekten.sonra uyudu diye yerine yatırıyordum 30sn sonra uyanıyordu.hadi dön başa.bazen sırf uyanmasın uykusunu alsın diye saatlerce kucağımdan indirmiyordum.tabii buda daha fazla alışmasına sebep oldu.sonra içim parçalandı ama biraz ağlattım,yastığın üstünde uyutmaya başladım.oturur vaziyette bacağının üstüne yastığı koy(senin yattığın yastık olursa daha ii olur) üstünede boylu boyunca bebişi yatır.hafiften vur sırtına.uyur .sonra ben yastıkla birlikte yatırıyorum yatağına.hiç rahatını bozmadan.kenarlarına bebişim düşmesin diye bişeyler koyuyorum mışıl mışıl uyuyor.şimdide uyuyor 1buçuk saat oldu.aman nazar değmesin....

ben bebegimi hem emdirerek hem de biberonla uyutuyorum, emdirerek kucagimda uyuyor yatagina koyuyor bazen uyaninca 2 dakika biberonu veriyorum agzina bos olsada uyuyor.. emzige bi turlu alisamadi :KK43:
geceleri de genelde yerinden kaldirmadan yan yatiriyorum biberonla mamayi bazende sutu verip yarim saat icinde uyuyor.

cnm bende aynı şekilde kucağımda uyutuyorum arada çok uykusu geldimi özellikle meme bile emmek istemiyor zor gelio herhalde:)bazen memede uyuyor yatırıyorum uyanıyor ama almıyorum hemen ağlıyor biraz bazen öle kendisi uyuyor bazen alıp tekrar sallaıyorum yada meme veriyorum...

inanamıcaksıznız ama benmkini babası uyutuyor ben uğraşıyorum uğraşıyorum uyutamıyorum babası kucağına aldımı uyku moduna giriyor(başını hemen göğsüne yaslıyor) müziğide açıp 5-10 dk dans ediyolar bide bakıyorum bizim ufaklık azı açık uyumuş kalmışkaydirigubbakcemile3

kendine kendine malesefki hiç uyumuyor sallanmaya o kadar alıştıki
nasıl sallanırsa sallansın farketmiyoo..
ancak bu şekilde uyuyor

bende ayağımda sallayarak uyutuyorum.emzirdikten sonra uyuyo görünüyor ama yerine koyduğumda hemen kalkıyor emzirdikten sonra sallıyorum iyice dalınca yerine koyuyorum.

bende ayağımda sallayarak uyutuyorum.emzirdikten sonra uyuyo görünüyor ama yerine koyduğumda hemen kalkıyor emzirdikten sonra sallıyorum iyice dalınca yerine koyuyorum.

aynı durumdayız.. sırnaşık şey

benim kiz memede uyuyor, bazen yatagina yada benim yatagima koyuyorum hemen uyaniyor iki dk da gozleri acik masallah
yasa sallayarak uyutuyorum besiginde bazen

valla benımkı daha doğru dürüst bır uyuma şeklı edınemedı yavrucak kayınvalidemle ik arada bı derede dolaştığı için sabah uykularını beşikte sallıyorum uyuyoo ..öğlen genelde babaannede uyuyor ondada asma salıncakj var orda uyuyo akşamlarıda ayağımda sallayıp uıyutuyorumm beşiğine koyuyorumm..bazende mememede uyuyorr...sabahları ilşk kalktığında ise yanımda uyumak istiyor saolsun babası yanımıza alalılm dedı durdu sabah kokumla uyuyor yerıne yatırınca kalkıyorr..bakalım nezaman düzene sokucam ama çok zor böyle büyüyecek heralde ...

Bizimki ya bezde sallanarak uyuyor ya da kucakta zıplatarak. İnşallah günün birinde gazı azalınca kendi kendine uyumaya da başlar.

bizimki emerken mızmızlanıyo anlıyorumki uykusu geldi ayağımda sallıyorum öyle uyuyo yoksa ne mümkün uyumak

hiden kokuna alışmış küçük beyimiz beşiğine bi t-şört ünün bırak canım belki işe yarar ben kapalı olduğum için bu konuda sanırım şanslıyım yemenikoyuyorum yanına..bide öyle dene

ah canım keske ise yarasa..denerim gu gece
ama bizimki illa kucakta uyuyor..:1no2:
ama denemekte fayda war..
teşekkür ederim arkadaşım kaydirigubbakcemile2

altını değiştirip, emzirdikten sonra, elini kolunu sararsam ve sallarsam uyuyor...tabi elini kolunu oynatamadıgı için çok huysuzlanıyor ama ben açmamaya çalışıyorum...aglarsa kollarını açıyorum...uyudugunda beşiğine koydugum an uyanıyor...ya uzun sure ayagımda kalıyor, ozamanda belim ve bacaklarım acayip tutuluyor, yada yatagımın uzerine koyuyorum ve bende yanına yatıyorum...ben görüş menzilinden çıkarsam bağırmaya baslıyor...maşallah çok akıllılar...

benim cado canı ne zaman isterse o zaman uyuyor uyku düzeni diye bişey yok inanmazsınız dün gece 4:30 da uyudu zorla sallıya sallıya.valla benimde salladıgım çok oluyor ama sallama işlemi durunca hemen aglıyor dün gece çıldırdım 4:30da uyudugu yetmiyor gibi sabahta 10:00da uykuyu bitirdi:KK43:

X