kızlar bende uzun araştırmalarım sonucu aldığım ve memnun kaldığım ürünleri söyleyeyim.
bakım ürünleri: mustela (kesinlikle tavsiye ederim.önce sebamed almıştım hiiiiç memnun kalmadım aksıne bebeğimin gözlerini yakıyordu ve cıldını kuruttu)
canım mustelanın hangi ürünlerini kullanıyorsun ben sadece pişik kremini almıştım şampuanı nasıl ve fiyatı nekadar?:uhm:
şampuan ve vucut sampuanı birarada olan ve vucut losyonu. ikiside pompolı şişede. bebeğim 3 aylıkken almıstım tekı 30 ytl.halen kullanıyorum.galıba 6 ay gıdıyor.hergun yıkıyorum.fıyatıda uzun sure gıttığınden diğerlerıne yakın oluyor.
kızlar bende uzun araştırmalarım sonucu aldığım ve memnun kaldığım ürünleri söyleyeyim.
bakım ürünleri: mustela (kesinlikle tavsiye ederim.önce sebamed almıştım hiiiiç memnun kalmadım aksıne bebeğimin gözlerini yakıyordu ve cıldını kuruttu)
canım mustelanın hangi ürünlerini kullanıyorsun ben sadece pişik kremini almıştım şampuanı nasıl ve fiyatı nekadar?:uhm:
şampuan ve vucut sampuanı birarada olan ve vucut losyonu. ikiside pompolı şişede. bebeğim 3 aylıkken almıstım tekı 30 ytl.halen kullanıyorum.galıba 6 ay gıdıyor.hergun yıkıyorum.fıyatıda uzun sure gıttığınden diğerlerıne yakın oluyor.
canım uni baby nin ıslak mendilleri eczanede satılıyor bence bir paket al dene ondan sonra karar ver bende sadece su ve pamuk diye aldandım bir sürü paket aldım ama pişik yaptı neyazıkki dene belki senin bebeğinde yapmaz ama nivea kullanıyorsan uni baby yi beğeneceğini sanmıyorum
Tupperware suluk-alıştırma bardağım diye geçiyor sanırım- harika bir şey, bebek emdikçe geliyor,ve asla dökülmüyor.kapak silikon,yani ağzının burnunun geldiği yer yumuşak.Tek eksiği bir de kapağı olsaymış, iyi olacakmış.
Merhaba,
Bebek bezi olarak prima kullanıyordum ama 3 numarası sürekli sızdırmaya başladı oğlum kakasını yaptığında sırtından çıkıyordu.. Başedemeyip Huggies'e geçtim..Memnun kaldım..
Bakım ürünlerinde Nivea'nın setini aldım..Daha uzun süre kullanırım heralde..
Islak mendilde ilk doğduğunda Uni yenidoğan kullanıyordum bir ara Huggies denedim sonra Dalin'e geçtim
Şimdi Huggies'in kampanyası var 3 numara alana yanında iki tane de ıslak mendil veriyorlar..Paket fiyatı 15 YTL civarında..Paket 1 hafta yetiyor ve 1.5 pakette ıslak mendil kullanıyorum..Mendiller bedavaya geldi ve çok memnunum tavsiye ederim..
Biberonda DR Browns kullanıyorum. Biberonla sadece su veriyorum başta korkmuştum emmeyi bırakırmı diye ama bırakmadı üstelik özel bir biberon bebeklerde gazı engelliyor.
Emzik 2 ayda bir değiştirilmesi gerektiğinden önce Chicco kullandım sonra Wee diye bir marka arkasında da Bebedor'un emziğini aldım..Bededor emzik bebeklerin dudak çevresinde iz bırakmıyor sıkmıyor..
bez prima almıştım hamileyken bizimkine pişik yaptı huggise geçtik ço yumuşak
sebamet şampuan ve sabun almıştım ama sonra cihicconun kremli sabunu var o çok güzel
ıslak mendil ilk 1 ay uni babay yenidoğan için olanlar sadece saf pamuk ve su onları kullandım şimdi hugieis ıslak mendil kullanıyorum
pişik kremi jhonsan baby güzel
hemen hemen herkez prima kullanıyor bizde ilk doğduğu günden beri molfix kullanıyoruz oğluşumun poposu pişik o kadar krem kullandım geçmiyor..acaba bezden olabilirmi?
hemen hemen herkez prima kullanıyor bizde ilk doğduğu günden beri molfix kullanıyoruz oğluşumun poposu pişik o kadar krem kullandım geçmiyor..acaba bezden olabilirmi?
slm arkadasım..bi sorum olacak emzik neden 2 ayda bir değiştirilmesi gerekiyor...acaba
muhtamelen bezdendir canım sıcaktanda olabilir tabi ama biz ilk huggis kullanıyorduk pişik olunca doktorumuz bezini değiştirin dedi şu an primadan memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?