bez ilk doğduğunda huggis kullandım memnun kalmadım şimdi prima kullanıyorum
şampuan bebek yağı sebamed
ıslak mendil ilk doğumda oda hassas olduğu için sebamed aldım çok pahalı gerek yok ben dalindende memnun kalamadım nivea güzel primanınkide iyi ikisinide kullanıyorum yanlız arkadaş ipek önermiş denemek lazım ben çok marka değiştirdim molfix de iyi gelmedi bize bide ipeği deneyeyim
emzik NUK marka
bebek kıyafetleri geneli CEYLAN bebe özellikle indirimden alıyorum uyguna geliyor
mama sandalyesi CHİCCO
canım neden ıslak mendil dalinden memnun kalmadın..
pişik kremi mustela olan arkadaşlar bir sorum olacak, bu kremi pişik olmadan öncemi sürüyorsunuz? ben dün eczaneden temin ettim akşam eşimin koltuk altı yanmıştı pişik gibi mustela sürdüm cayır cayır yandı, banyoa soğuk suyla zor yıkadı bide bana kızdı(( bu krem sizin bebeklerinize pişik varken yanma yapıyor mu?
bezimiz prima hiç değiştirmedim çok memnunum
ıslak mendil evde kullanmıyorum ıslak pamuk kullanıyoruz yolculuk ve gezmekte nivea pure kullanıyoruz en iyisi nivea bana göre huggies ve dalin de aldım ama hem dokuları hoşuma gitmedi hem de çok sabunlu gibi geldiler içime sinmiyor kullanamıyorum ama uni nin saf suyla olan mendilleri varmış ondan alıcam artık buralarda yok tabi internetten alırım toplu halde
emzik biberon kullanmıyoruz ama evde var bebe doru beğeniyorum ben
banyo ürünleri nivea bebe yağı johnson yeşil kapaklı kokusu harika ben de kullanıyorum walla
pişik kremi de bepanthene merhem hiç pişik yapmadı çok memnunum
kızlar bende uzun araştırmalarım sonucu aldığım ve memnun kaldığım ürünleri söyleyeyim.
bakım ürünleri: mustela (kesinlikle tavsiye ederim.önce sebamed almıştım hiiiiç memnun kalmadım aksıne bebeğimin gözlerini yakıyordu ve cıldını kuruttu)
canım mustelanın hangi ürünlerini kullanıyorsun ben sadece pişik kremini almıştım şampuanı nasıl ve fiyatı nekadar?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?