Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebişini yalova özel atakent hastanesi doktor Erkan Uçlar a götüren var mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ebruli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
63
0
0
Kocaeli
internette gördüm hastaneyi ve doktoru.yalova dışından geleceğim.hastanenin tam olarak nerde olduğunuda bilmiyorum ama memnun olan var mı?önce onu bir öğrenmek istedim.doktor ilgilimi,hastane çok kalabalık oluyor mu?v.s v.s

Erkan Bey bir kere götürdüm.ıyi diyebilirim.En azından önceki çocuk dr. göre.Önceki insan azarlamak için yer arıyordu sanki.Çocuklarımın ikisinede baktı.Bir dr yapması gerekenleri yaptı.Boy kilo ve baş çevresi ölçümü gibi.Yani bunu yapmayan dr larda vardır galiba.Ben bir bikere götürdüğüm için pek bir şey anlamadım.Eşim bugün hastanedeydi ve çocukların çoğunun bronşit olduğunu ve dr geldiğini kalabalık olduğunu söylemişti.

teşekkürler arkadaşlar cvplarınız için.ben izmitte oturuyorum.burada bebeğimin doktoru var memnunuzda kendisinden.ilk mesajımı yazdığım dönemlerde yalovada olduğumdan erkan beyide denemek istemiştim..
allah hepimizin bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…