• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişine uyku tulumu kullananlar

binnur2008

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
29
0
286
Malatya
Benim oğluşum gece üstünü çok açıyor uyku tulumunu üzerine hiç birşey örtmeden yatırmak sağlıklı olurmu? üşürmü diye çok tedirgin oluyorum üzerine bişey örttüğümde terliyor. Tulumsuz yatırdığımda da üstünü çok açıyor ne yapmalıyım sizce[/b]

kızım küçükken bende çok düşündm,tulum kullanmayı ...
ama çevremdeki herkes öyle daha çok hasta olur dedi...
sonuçta tulumda daha çok terliyormuş...
onun için kullanmadım bende...eğer evinizin sıcaklığı iyiyse
fazla dert etmeyin,ama kontrollerinizi sıklaştırın...
benim kızım 12 yaşına girecek,hala üstüne örtmeye kalkarım...
bebekliğinden beri huyu değişmedi...
sevgiler...

benim kızımda 11 aylık ve üstünü çok açıyor,zaten ince bir battaniye örtüyorum ama yinede hiç durmuyor üstünde ne zaman bakmaya gitsem tepeleyip bir yerlere attığını görüyorum battaniyeyi..

ben o kalın olan uyku tulumlarından kullanmıyorum hiç,sanki onu giydiğinde rahat edemeyecek daha çok terleyecek gibi hissediyorum

zaten kızımı çok sıcağa alıştırmadım ben, evimizin sıcaklığını 22-23 derecenin üstüne çıkarmamaya çalışıyorum..ki bu sıcaklık gayet normal o yüzdende kızıma yatarken penye tulum giydiriyorum zaten içinde body ve kilotlu çorabıda oluyor ..

songül'ün dediği gibi evinizin sıcaklığı iyiyse çok tedirgin olmayın bencede..

Son düzenleme:
ben kullanıyorum uyku tulumu geyet rahat..üzerini örtmüyorum sadece ayaklarını bazen örtüyorum..hiç terleme olayı olmuyo..içine de kıyafet giydiriyorum
alt tek kat üstzıbın hariç çift kat

bende kızım için tulum kullanıyorum hiç terletmiyor. ama tulumdan tuluma fark var tabi. pi pamuklulura var bi silkonluları bir elyafları. ben 45 ytl ye aldım aziz bebenin. çok memnunum. terletmiyor.

bende kızım için uyku tulumu kullanıyorum ve çok memnunuma.s çünkü üzerini hiç örttürmüyor:1no2: tulum sayesinde rahat uyuyabiliyorum biraz.sanırım tulumdan tuluma fark ediyor alırken buna dikkat edin sadece bence.

bende uyku tulumu kullanıyorum yanlız pijama giydirmiyorum bacakları çıplak kalıyo üstünede battaniye örtüyorum içim rahat oluyo üstünü actı derdi yok

Back