Bebek Beslenmesi bebısınde konak sorunu olanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba duygu;
benimkinde de yeni başladı konak. Benim kızım da çok saçlı doğdu, nazar değdi heralde..
şu gliserin ile aspirini karıştırırken , bebe aspirini mi kullandın?
4-5 damla da gliserindi dimi?

nuraycım evet normal aspirin olucak bebe aspirini değil...

duygu bu hematen pişik kremi ve tahrişler için olan dimi sarı kutuda yanlış bişey sürmeyeyim diye soruyom?

kutusu gece mavisi benımkının canım evet tahrıs ve pısıklerı ıcın olan cılt yenıleyıcı oldugu ıcın onarıyormus derıyıa.s.

ay benimki sarı renkte şimdi ne yapsam ki?senin krem hamaten plus olmasın?ama içerikleri aynıdır onların

Son düzenleme:
duygu canım ya ben 4. günü yıkadım hemateni de sürdüm ama bu gün bi tarayayım dedim bir sürü konak kabardı sende de oldu mu bu?ben bu hafta bi daha yapayım baya bi azaldı ama bıngıldagının arkasında vardı onlar tam gitmemiş.zaten benim oğlan da çok yoğun bu konak inşallah bitecegi gün yakındır.hematenden sonra yıkamıyoruz di mi?bu gün tekrar sürdüm ben iki kere sürmüş oldum şimdiye kadar toplam.

evet canım aynısı bendede oldu ıste yavas yavas derı kendını yenılıyor sanırım temızlenıyor..bende bır kac yapmada komple kurtuldum.o hamaten baya kaldırıyor olu derıyı sanırım..zaten doktor dedıkı bu cıltler yaglı cılt ara sıra baktın hafıften var cogalmasını bekleme hemen surkı ugrasma dedı.zaten 6.aydan sonrada bıtıyormus.bızde tamamen bıttı canım darısı basınaa.s.
duygu bıktın benden sanırım artık cevap yazmıyosun bana

aşkolsun canım ya ne bıkması her zaman cevaplarım:1hug:

Duygucum sağol canım.. bizim daha yeni başladı konaklarımız... sarı sarı olmuşş kafası...o sarı yerler saçını kaldırmış jole sürmüş gibi ollmuş...kaydirigubbakcemile3
cuma aşımız var ondan önce almam imkansız eczane çok uzak... cuma ben de deneyeceğim inşallah..sasğolasın canım benim...

kıslar benimde oğlumun başındA konk çıkmış bebeyağı sürsem geçermi annem zeytin yağı sür dedi ama ay yanımızdada tecrübeli kimsede yok napsamki hangisi geçirir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…