Bebek Beslenmesi bebısınde konak sorunu olanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sağol canım formül için a.s. ben de yaptım bu akşam ama ben 2 saat falan bekletip yıkadım çünkü hem yıkanması gerekiyodu dün de yıkanmamıştı deniz hem de sanırım aspirini tam ezemedim parça parça kaldı . ama bu bile baya geçirdi. zaten konak şampuanı da kullanıyorum .ikisi birlikte bayaa bi etkili olacak canım . acaba sırf gliserin kullansak sadece yıkayacağımız gün aspirinli yapsak olur mu ? bide sen 5 damla gliserin demişsin ama gözüme 5 damla az geldi 10 damla falan koydum bi zararı yoktur herhalde

kızlar ben yazcaktım arkadaş yazmış ben 4 çocuk büyüttüm yegenleri saymıyorum.tecrübeme dayanarak sölüyorum sulandırılmış karbonat ennn iyi çözüm ve beklemeye de gerek kalmıyor.biraz sürün 1 saat bekleyin bütün konaklar kabarıyor sonrada yıkayın.

gozdecım daha yenı gordum gec oldu ama:)glıserının hıc bır zararı yokmus canım.bızım bıttı sayılır.bır kac tane nadıren oluyor.darısı basına ınsallah canıma.s.

Annem konak olayını başlamadan çözdü benim oğlum hiç konak olmadı...20 günlükken kafasına karbonatlı su sürdük az bekledik sonra bir kaç sefer daha yaptık şükür hiç konak olmadı...aklınızda olsun karbonat birebir...ilk başta burun kıvırmıştım hadi canım demiştim ama bazen büyük sözü dinlemekte fayda varmış..bu arada oğlum baya saçlı doğmuştu...buna rağmen yani...

ay duygucugum allah senden razı olsun 1 aydır bu konaklarla uğraşıyorum ben temizliyorum onlar tekrar çıkıyor.şimdi eczaneler kapalı olmasa koşup alıcam dediklerini.umarım ben de kurtarabilirim oğlumu bu konaklardan çok canımı sıkıyordu ne zamandır.zeytinyağı ile temizliyorum bi bakıyom yine çıkmış(( tekrar sağol inşallah kökten hallederim senin tarifle

canım ne demek allah sendende razı olsun:)bızımkı kokunden bttı cok sukur:)umarım senın bebısınde bır an once kurtulur konaklardana.s.

duygucugum hematen kremi banyodan sonra bi kez mi sürecegiz sadece bi de sen şampuan kullanmayın demişsin sen ne ile yıkadın cocuğun sacını?o dediğin sabunla mı yoksa hiç kullanmadın mı?

duygucugum hematen kremi banyodan sonra bi kez mi sürecegiz sadece bi de sen şampuan kullanmayın demişsin sen ne ile yıkadın cocuğun sacını?o dediğin sabunla mı yoksa hiç kullanmadın mı?

canım ben bır kere surdum sonra bır kac gun sonra bır daha surdum..ondan sonra surmedım tamamen gectıa.s.

bu gün yapmaya başlayacagım bakalım umarım ben de tamamen kurtarırım oğlumu bu konaklardan.duygu sen kaç uygulamadan sonra tamamen kurtuldun bu konaklardan?

duygucugum ben bu gün yaptım ama yıkamam gerek sanırım saçı beyaz kabuklarla doldu?çok saçı var benimkinin bi de.3 gün ykamadan nasıl tutacagım sen nasıl yaptın canım yaaa ayrıntılı anlatırmısın?
kurtulamayacakmıyım ben bunlardan?

Son düzenleme:
foruma daha bakamamışsın sanırım dün yaptığımı yazmıştım 2 saat beklettim sonra taradım ama daha hepsi çıkmadı yıkamadım çünkü o beyazlıklar taraya taraya gitti.bu akşam ve yarın da yapacagım 4.gün yıkayacagım ya da 3.günün akşamı mı yıkasam ne dersin?ne çok soru sordum sana da.kusura bakma

canım gunaydın:)bızımkıler kel kafalı oldugu ıcın yıkamadan tutmak kolay oldu ama doktor 3 gun yıkamıcan dedı :uhm:yanı saclı olsada farketmez herhalde...

3.gunun aksamı yıka dedı doktor bana sonrada hamaten sur dedı canım ama yıne sen bılırsın ıstersen 4.gunu yıkaa.s.

duygucugum sagol sen kaç uygulamada kurtardın oğluşunu bu konaklardan?

canım bende duygunun formülü uyguladım ama benimki de saçlı aspirinler hep kaldığı için sabah yapıp akşam yıkıyordum ilaveten ben mustelanın konak şampuanını kullanıyorum bayaa bi faydasını gördüm şimdi haftada 1-2 gliserin yapıyorum gün aşırı da yıkıyorum şampuanı ile bayaa bi azaldı.

duygucugum sagol sen kaç uygulamada kurtardın oğluşunu bu konaklardan?

canım ben 2 kere yaptım tam olarak formulu sonra bır kac kerede hamatenı surdum..sımdı bır tek banyodan once 1 2 saat once kafasına yag suruyorum yanı bebe yagı sampuan cok kurutup kaldırmasın derıyı yıne dıye..

Merhaba duygu;
benimkinde de yeni başladı konak. Benim kızım da çok saçlı doğdu, nazar değdi heralde..
şu gliserin ile aspirini karıştırırken , bebe aspirini mi kullandın?
4-5 damla da gliserindi dimi?

normal aspirin yazmıştı sanırım duygu canım.ben de yaptım baya bi fark etti bu gün de yıkayıp hemateni süreceğim

duygu bu hematen pişik kremi ve tahrişler için olan dimi sarı kutuda yanlış bişey sürmeyeyim diye soruyom?

slmm yaa kızlar benimm kızımında saçı baya gürr ben daha konakları halletmedim...
bana nasıl yapacagımı anlatırmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…