Doğuma Hazırlık Bebişin kalbi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlar 39+1 deyiz. 2bucuk hafta önce doktor kontrolümüz vardi. Hersey cok iyiydi hamd olsun. Kalbi.. organlari gelisimi hamd olsun cok iyiydi. Bugün son kontrolümüz vardi. Doktor herswy cok iyi dedi ve sonrasinda kocaman bir AMA ekledi...
Sizi derhal hastaneye yönlendirmek zorundayim dedi. Kalp ritminde sknti varmis. Acil hastaneye gittik... NSTye bagladilar. Yarim saat.. sonra bekle Allah bekle doktor gelmez... stresten helak oldum.. kalbin kendisinde bi sknti yok ama ritminde bi bozukluk varmis.
Cok dert edilcek bisey deyilmis. Doguma kadar yada dogumdan sonra gecebilirmis... eve kadar kendimi tuttum ama evde tutamadim artik basladim aglamaya... simdi ben ne yapayim kafama takayimmi takmayayimmi... yasayan varmi bu durumu??

sıkıntı büyük olsaydı birakmazlardi sizi. Tedbir için söylemişlerdir.

Mervecim 16 gün önce doğum yaptım ve ölümden döndük kalp ritim bozukluğu bende de var oğlumda da vardı şimdi iyiyiz çok şükür

Mervecim 16 gün önce doğum yaptım ve ölümden döndük kalp ritim bozukluğu bende de var oğlumda da vardı şimdi iyiyiz çok şükür
Bende yok cok sükür ama bebiste cikinca endiselendim. Biraz internette de arastirdim doguma yakin bebislerin cogunda olabiliyomus stress yapiyomus kendi kendine... eeee yan gel yat osman devri simdilik bitti is basa düstü diyosa demek

Bende yok cok sükür ama bebiste cikinca endiselendim. Biraz internette de arastirdim doguma yakin bebislerin cogunda olabiliyomus stress yapiyomus kendi kendine... eeee yan gel yat osman devri simdilik bitti is basa düstü diyosa demek
Uyuyabildiğin kadar uyu canım benim doğumdan bu yana doğru düzgün uyumadım bile

Bugün tekrar kontrolümüz vardi. Hamd olsun cok iyi. Rabbim bize bir sinavdan daha basari ile gecmeyi nasib etti ☺ bebis mutlu biz mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…