Bebişimiz ve Burcu

streetpit

''beatrix kido''
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
1.596
2
İKİZLER BURCU ÇOCUĞU (21 Mayıs - 20 Haziran)

Hava elementinden olan İkizler tamamıyla akıl ve zekayla bağlantılıdır. Çok enerjik ve hareketli bebeklerdir, yürümeyi ve konuşmayı çabuk öğrenirler, kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. İkizler çocukları, dikkatini çeken yerlere dokunmaktan çok hoşlanırlar. Ebeveynlerini çok koştururlar. Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Devamlı hareket halindedirler, çok gürültülüdürler, hayal gücü geniş ve çok zekidirler, el becerileri gelişmiştir, etrafları nda gördükleri her şey hakkında soru sorarlar, merak ederler ve öğrenmek isterler, aynı anda bir çok şeyle ilgilenip, faklı alanlara yönelebilirler, küçük yaşlar da bile esprilidirler, taklit yetenekleri vardır.

Genellikle sosyal yönü kuvvetli olan ikizler, kolay dostluk ve arkadaşlık kurarlar, özgüvenleri güçlüdür. Özgürlüklerinin kısıtlanmasına tahammülleri yoktur, bu onları çılgına çevirir. İkizler burcunun en belirgin özelliği ise, hiç bir zaman tek bir şey ile yetinmeyip çok çabuk sıkılmalarıdır, çabuk sıkıldıklarından bir konu ile fazla ilgilenemezler. İlgilerini çabuk kaybettiği için okulda sorun yaşayabilirler, fakat pratik zekaları ile başarılı olurlar ve çabuk yükselirler.:roflol:

Son düzenleme:
İletişim gezegeni Merkür tarafından yönetilen İkizler bebeği, çok enerjiktir. Daha anne karnındayken tekmeleriyle fırtınalar estiren bu bebek erkenden konuşmaya başlar. Meraklı ve kaşif ruhlu olan bu bebeğin mutlu olabilmesi için bol bol hareket etmesi gerekir. İkizler bebeğinin çabuk sıkılabileceğini unutmayın. İletişim becerisi çok kuvvetli olan İkizler bebeğinin ebeveyninin yapacağı en akıllıca şey, en kısa zamanda bebeğini bir oyun grubuna dahil etmek olacaktır Yürümeyi ve konuşmayı çabuk öğrenirler, kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. Dikkatini çeken yerlere dokunmaktan çok hoşlanırlar. Ayrıca çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Etraflarında gördükleri her şeyi merak ederler ve öğrenmek isterler, aynı anda birçok şeyle ilgilenip, farklı alanlara yönelebilirler. Küçük yaşlarda bile esprilidirler, taklit yetenekleri vardır. Sıkılabileceği ve hareketsiz kalacağı havasız alanlar sağlığını negatif etkileyeceğinden dikkatli olun ve onu çevresiyle iletişim kurması için teşvik edin. Eğer İkizler bebeğinin kardeşleri varsa, evde herhangi bir sorun yaşanmayacaktır, çünkü İkizler bebeği insanlarla iletişim kurmaya gerçekten çok erken başlar. Dersini de çabucak öğrenir. Üstelik İkizler bebeği yapışkan bir bebek de değildir. Tam aksine kendi ritmine ayak uydurmayı sever ve bundan mutluluk duyar. Konuşmadığı veya diğerleriyle oyun oynamadığı zamanlarda duygusal açıdan kopukluklar yaşayabilir. Bu sebeple İkizler bebeğinin uyumlu olması için ebeveyninin işleri kolaylaştırması gerekebilir. Özet olarak İkizler bebeği harika iletişim kurmasına rağmen çabucak sıkıldığı için ebeveyninin bu bebeği sürekli olarak meşgul edecek yöntemler bulması gerekecek. İkizler bebeği çok zeki ve yaratıcı olduğundan ebeveyn bu konuda bebeğiyle işbirliğine girebilir. İkizler burcunun omuzları, kolları ve elleri hassastır. Bebeğinizde omuz ve kol ağrıları, parmaklarla ilgili sorunlar ve sinirsel rahatsızlıklar görülebilir. Kekemelik ve konuşma ile ilgili muhtemel sorunlar da göz önünde bulundurulmalıdır. Bebeğiniz büyüdüğünde masa başına mahkum olmayacağı, harekete müsait, yeniliğe ve yaratıcılığa fırsat veren, gezip görmeye, öğrenmeye açık işlerde çalışabilir.
Bu bebeğin yaşama karşı duyduğu heyecan asla tükenmeyecek ve daima yani şeyleri keşfetmek için merak duyacaktır. Ancak öğrenmesi gereken şeylerin başında sabır ve sebat gelir. İlgilerini çabuk kaybettiği için sorun yaşayabilirler, fakat pratik zekaları ile başarılı olurlar ve çabuk yükselirler.

ben de ikizler burcuyum bebeğimle aram nasıl olacak çok merak ediyorum.

Çift karakterli ikizler burcunda doğan çocuk sizi hem mutlu edecek hemde şaşırtacaktır. Çünkü onu anlamakta güçlük çekeceğiniz için ne yapmanız gerektiğini bilmeyecek, fakat neşeli neşeli güldüğünü görünce büyük zevk duyacaksınız. Merküri'nin idaresindeki çocuğun çok hareketli olacağını söylememize bile gerek yok. O daha bebekken beşiğinin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı deneyecektir. Kendisine daima dikkat edilmelidir.

İkizler burcunda doğan çocuk küçük yaşlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini de ortaya koyacaktır. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun edecektir. Yalnız ikizler burcunda doğan çocuğu fazla hareketli, sinirli ve kolay kolay rahat edip dinlenemeyen bir tip olduğunuda bilmelisiniz. Sinir sistemi hassas olduğu için onu sevgi ve şevkatle yatıştırmak lazımdır. Bu arada çocuk, geniş hayali yüzünden mübalaya kaçacak ve yalan da söyleyecektir. Ona tatlılıkla yalanın iyi bir şey olmadığı anlatılmalıdır. Ayrıca o herşeyden çabucak sıkılıp bıkacaktır. Ona dikkatli olması öğretilmeli ve sevdiği bir konuya ilgisi çekilerek yavaş yavaş sabretmesi de aşılanmalıdır.

ikizler burcuuu ay cok fena olucak bizim yavrular ben abımden bılıyorum cok zekı hareketlı ozellıkle ellerı cok becerıklı ış hayatında başarılı hıperaktıf bısey oluyorlar ışte :)

arkadaşımın kızı ıkızler onlar daha bı hareketlı oluyorlar kadın ıkı dakıka yalnız bırakamıyor geçen gun camdan sarkarken yakalamışlar son anda ve bu bebiş daha ıkı yaşında
Allah yardımcımız olacaktır hatunlar korkmak ve yılmak yokk :)))

benimki boğa burcu olacak sanırım
dr 15 mayıstan sonra istediğin zaman alabiliriz dedi
21 mayıstan sonra ikizlere geçiyor

kizlar bende ikizlerim,annem hep ins senin gibi bir kizin olur derdi bana,tabi kizdigi zamanlarda cünkü ben annemin istediginin ziddi bir kizdim,o hep sessiz sakin hanim hanimcik bir kiz cocugu olmami bekledi..sırnaşık şey
yinede arada beni taktir ederdi hem elim her ise yatkindi,hemde okulda basariliyidim söylemesi ayip okul birincisiydim tatlicadiarzu
hamile oldugumu ögrendigimde muhtemel dogum yapacagim zamani görünce dedim benim junior geliyor,bu benim kopyam kizim annemin duasi..cünkü annem öyle derken ben hep amin derdim:smiley-cool:
galiba dogum günümde doguracam canim kizim benimmmm

ahh ne mutlu sana scapulacımm ınşallah dogum gununde dogar bebegınde ıkızler kızları cok dıkkat çekerler vallahı ışın zor olucak :))

ikizlerin 3 cesidi var derler bence fazla bile olabilir,benim kizkardesimde ikizler ama o haziran basi ben ortasi ve birbirimizden farkimiz bariz..ben tipik ikizler grubuna giriyorum ve diyebilirim ki eger kiziniz olacaksa ve benim gibi haziran ortasindaysa korkmayin size bir püf noktasi biz tatli dilden cok anlariz kolay kanariz,bizi sinirlandirdiginizi caktirmayin yeter sevginizi belli edin iste buna bayiliriz..

ay ne güzel valla ben ikizler kızım olacağı için çok mutluyum inşallah söylendiği gibi kıpır kıpırdır...yerim ben onu ya ve hep severim hep hemde...

hamile kaldığımda pek hoşuma gitmemişti ikizler olması çünkü hiç tanıdığım yoktu o burçtan ama okudukça çok beğendim...ben hep babası gibi başak ya da teyzesi gibi koç olsun istiyordum çünkü onlar da çok akıllı...

benim de annem yetişkin olana kadar hep yaramazlıklarımdan şikayetçiydi.kız dediğin sokaklarda fazla gezmez derdi ama ben tam bir sokak çocuğuydum ona rağmen hep derslerim çok iyiydi.bir de ikizler erkeklerinin çapkın olduğunu duydum canım sıkıldı.bizim oğlan inşallah bizi uğraştırmaz bu konuda.bana hep sen nasıl evlenip de çocuk sahibi oluyorsun hayret diyorlar (fırlamalıklarımdan ve özgürlüğüme düşkünlüğümden dolayı)

Elementi : Hava

Özelligi : Zeki

Yönetici Gezegeni : Merkür

Metali : Civa

Ugurlu Günü : Çarsamba

Ugurlu Sayisi : 5

Ugurlu Tasi : Akik ve Inci

Ugurlu Renkleri : Sari, gri, açik mavi

Ugurlu Çiçekleri : Mimoza, çigdem

Ugurlu Kokulari : Gardenya, yasemin, sümbül

Ugurlu Müzik : Modern bati müzigi

En Belirli Özelligi : Sezgi gücü

En Büyük Ideali : Yazarlik

En Büyük Hatasi : Gevezelik

En Büyük Arzusu : Edebiyatta isim yapmak

En Büyük Yetenegi : Duygularini yaziya dökebilme

Bu burçta dogan kisiler degiskendir. Ikizler burcundan bir insan giysilerini, isini, ask hayatini ve evini düsünceleri kadar çabuk degistirebilir ki bu konuda oldukça hizlidir.

Kadin olsun erkek olsun, Ikizler insani, tutucu, ilerlemeyen veya belirli konularda nerede durduguna, tutumunun ne olduguna karar veremeyen kimselere sabir gösteremez. Ikizler hiç olmazsa o an için, nerede durdugunu bilir.

Karisik bir yildiz etkisi olmadikça, Ikizler'in yapisi ince çevik ve normalin üstünde uzundur. Ciltleri oldukça beyazdir, ama güneste çabuk ve kolay yanarlar.

Ikizler'de bir canlilik, çabuk, sempatik bir dostluk ve olaganüstü çabuk, ama zarif hareketler vardir. Saçlari açik veya koyu renk, ya da meç yapilmis gibi her ikisi de karisik olabilir. Burun uzun, düz veya küçük zarif olabilir, her ikisi de güzel biçimlidir.

Genellikle Ikizler'i bir yere veya bir fikre bagli tutmaya çalismak yanlis bir davranistir. Onlarla zeka yarisina kalkismak her zaman için yanlis bir istir, çünkü onlar konunun içini disini büyük bir rahatlikla konusabilirler. Keskin bir hiciv yetenekleri vardir.

Rutinin her çesiti tipik Ikizler'in kendisini kafese kapatilmis ve kanatlari kesilmis zavalli kus gibi hissetmesine neden olur. Bu insanlar köle gibi yasamaktan ve monotonluktan nefret ederler. Dakkik insanlar degillerdir. Sürekli heyecan ve degisiklik ister, yoksa mahzun ve huysuz olurlar.

Çok ikna edicidirler. Elinden gelen herseyi yapar ve çekiciligiyle sizi koza sarar gibi sarar. Öyle hizli konusur ve öyle bastan çikarici bir tebessümle güler ki, bir süre sonra her istegine razi olursunuz.

Bütün Haziran dogumlularda çok güçlü bir, gerçek niyetini saklama ihtiyaci vardir. Ikizler arzularinin tam aksi seklinde davranma zorunlulugunu hissederler. Ama bu burcun insani doganlar hayret edilecek konusma kabiliyetleri sayesinde harika politikaci olurlar; insanlarla iliskiler konusunda uzman olduklarini söylemeye ise hiç gerek yok...

Ikizler, en inatçi sekilde inandiginiz seylerden sizi nasil saptiracagini çok iyi bilir.

Ikizler'in yazi yazma konusuyla arasinda tuhaf bir sey vardir. Bu burç dogrudan dogruya yazma yetenegine hükmeder. Pekçok Ikizler burcu, birden fazla dil konusur, anlar veya okur; bu durum onlarin dünya kültürlerine duyduklari büyük ilgilerinden kaynaklanir.

Is adamligina gelince, tüm Merkür insanlari bu alanda kesinlikle olaganüstüdür. Koçlar bile Ikizler'le asik atamaz.

Ikizlerin, çok çalisan beyinlerini, herkesten iki kat daha fazla uyuyarak dinlendirmeye ihtiyaçlari vardir. Ikizler insani fazla faaliyetten çok, sikinti ve evde kapali kalmak yüzünden ruhsal çöküntüye ugrar.

Ikizler, arastirici, sabirsiz yapisinin derinlerinde, kendisine bir ideal arar ve asil sorun da, bu idealin ne oldugunu bilmemesindedir. Hayal gücünde sinir tanimadigindan dolayi; para, ün, servet, ask ve meslek hiçbir zaman onlari tatmin etmeye yetmez. Merkür, Ikizler'i hep daha yüksege çagirir. Yolun karsi tarafindaki çimen her zaman daha yesil görünür. Ikizler kafaca bir kasiftir.

O'nun gözleri keskin ve yetenekleri çesitlidir. Parlak bir espri yetenegi, zerafeti, diplomasisi ve el hüneri vardir, ancak gene de sebat ve sabirdan yoksundur.

ben ve eşim boğayız her ikimizde aynı huyumuz taşıyoruz özelliklerini inatçıyız sinirlilik var simimilik....

benim abimle kardesimde ikizler burcu oglumda ikizler olacak bakalim kardesim cok yaramaz ve inat

valla ben okudukça korkmaya başladım bu ikizlerden neymiş o öyle nasıl başa çıkcaz bakalım eğer okuduğumuz gibiysek şimdiden alıştırma yapmaya başlayalım bari onları nasıl eğiteceğimiz hakkında....

Aynen Oyleler Benim Cevremde Gordugum Bebek Ve Cocuklar Var Ikizler Burcu Olan Fena Bişey Olcak Bizim Yavrucuklarimiz Oyhşşşşşş Yerim Ben Onnlariiiii Sizinkileride Yiyicem Kizlar :)))

kizlar hic korkmayin,ikizler bebekleri tatli yaramaz olur hircin olmasindan iyidir baksaniza kücücükken bile esprili oluyorlarmis..cocuk dedigin zaten biraz kipir kipir olmali..canim yavrum benim aklen bedenen ruhen sagikli kaliteli bir insan olsun ins.

X