• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebişimin üzerine sadece battaniye örtüyorum azmı???????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
Kızlar polar battaniye örtüyorum gündüzleri 8 aylık kıızmın üstüne evim 24 derece doğalgazlı gecede elyaf yorganda uyuyor sizce azmı????? Bana az gibi geldi ama??

yeterli, ben de aynı şekilde örtüyorum ama 2 dakkada üstüne çıkıyor kızım...sıcak geliyor heralde :D

evinin ısısı sabit ve 24 çok iyi.bir battaniye yeterli.unutmayın bebeklerin çoğu üşütmeden değil terlemekten hasta olur.

canım benim bebeğim yeni doğduğunda doktorumuz sadece penye battaniyenin bile yeterli olacağını söyledi benim oğlum 2.5 aylık gece penye battaniyesini uyku tulumu gibi yapıyorum kundağın geniş gali üzerine de peluş o kadar giydikleri de bir uzun kollu body üzerine tulum.ensesine ve sırtına bakıyorum hep sıcak.çok giydirmek hiç iyi değil.

Back