- 3 Ağustos 2009
- 1.125
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güzeell bizde o haftalara bi gelsek hayırlısıylaaa:Saruboceqpuyorumnanaktan
Ben kesin olarak 17.haftada öğrenmiştim yanılmalar olabiliyordu daha öncesinde.Allah gönlüne göre versin inş.
kaçıncı haftadasın bana hayal gibi geliyor bu haftalar...inş. hayırlısıyla geçirirsin...
inş. hepimizin...
bende öyle hep günler gelmez gibi geliyo ama asında şimdi ilk öğrendiğim günlere döndüğümde hayal gibi...inş.sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla alırız bebişlerimizi kucağımıza...
cinsiyetimiz belli oldu oğluşum oluyormuş...
ay ne güzel Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende şuanda 12 haftalık hamileyim 1 hafta sonra öğrenecez inşallah nasıl hemen gösterdimi bebişiniz cinsiyetini kolay görebildimi doktorunuz???cinsiyetimiz belli oldu oğluşum oluyormuş...
amin hayırlıısyla inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağııza almayı nasip etsin rabbim...hayır uykudaymış beyfendi uyandırdı çok zor gösterdi inat diyo doktor:) ama çok değişik duyguymuş Allahım sana da nasip etsin...
benim hep içimde kız vardı ama erkek duyunca ayrı bi sevindim Allahım sağlıkla alalım kucağımızı ALLAh bağışlasın senin oğlıuşunu da...