bebişimin cinsiyeti??????

gurbetten

oğluşum seni bekliyorum
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
1.125
2
günaydın kızlar 14+2 hamileyim sizce bugün cinsiyeti belli olur mu bu haftada belli olanınız var mı bugün dr a gideceğiz çok merak ediyorummmm....ayyy çok heyecanlıyım arkadaşlar var mı aranızda bu dönemde öğrenen....

Son düzenleme:
canım belli olur tabi ki.. ben 18. haftamdayım ve tam olarak 15+6'da cinsiyetini öğrendim.. yeter ki doktorun uygun pozisyonu yakalasın.. benim kız çok uğraştırdı ama sonunda gördük :lepi:

ayy siz böyle deyince daha da heyecanlandımm inş.belli olur oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum hayırlısı tabi de...saat 13:00 de gideceğiz gelince yazarım buraya belli olursa...

benim de 12.haftada belli olmuş aslında ama doktor söylememiş.eğer emin olmazlarsa yanılmamak için söylemiyolar.16.haftada erkek dedi.inşallah gösterir.

inş...ama ben şimdi 14+2 yim yanlış yazmışım şuan 15.haftayı geçiriyorum ya ondan 15+2 yazmışımmm kusura bakmayın arkadaşlar düzelttim...

Ben kesin olarak 17.haftada öğrenmiştim yanılmalar olabiliyordu daha öncesinde.Allah gönlüne göre versin inş.

ben de o haftalarda hep ah şu 2 rakamlı haftalara bi gelebilsem derdim.geldim sonra da 20 li haftalara bi gelsemderdim.haftaya 20 olacak inşallah.bi şekilde geçiyo işte.inşallah çabucak geçer de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günler hemen gelir.

bende öyle hep günler gelmez gibi geliyo ama asında şimdi ilk öğrendiğim günlere döndüğümde hayal gibi...inş.sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla alırız bebişlerimizi kucağımıza...

bende öyle hep günler gelmez gibi geliyo ama asında şimdi ilk öğrendiğim günlere döndüğümde hayal gibi...inş.sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla alırız bebişlerimizi kucağımıza...

Kızlar çok çabuk geçiyor zaman.Seneye Allahın izniyle hepimizin evinde bebek sesleri olacak.Vakitsizlikten,uykusuzluktan yakınacağız o zamanda.Olsun ama hayırla,sağlıcakla gelsin evimizin neşeleri....

benim hep içimde kız vardı ama erkek duyunca ayrı bi sevindim Allahım sağlıkla alalım kucağımızı ALLAh bağışlasın senin oğlıuşunu da...

cinsiyetimiz belli oldu oğluşum oluyormuş...
ay ne güzel Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende şuanda 12 haftalık hamileyim 1 hafta sonra öğrenecez inşallah nasıl hemen gösterdimi bebişiniz cinsiyetini kolay görebildimi doktorunuz???

hayır uykudaymış beyfendi uyandırdı çok zor gösterdi inat diyo doktor:) ama çok değişik duyguymuş Allahım sana da nasip etsin...

benim hep içimde kız vardı ama erkek duyunca ayrı bi sevindim Allahım sağlıkla alalım kucağımızı ALLAh bağışlasın senin oğlıuşunu da...

allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım benimde senini gibi içimde hep kız vardı bende oğluşum olucağını duyunca ayrı bir sevinmiştim

X