Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebişimi hissetmiyorum
- Konu Sahibi aysee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?12-03-2007, 14:44
15-10-2007, 09:21
7 ay geçmiş bebiş çokdan doğmuşdur inş. ve aydee 15-10-2007 en son girmiş ve bu mesajı yazmış
http://www.kadinlarkulubu.com/bebis...033/index.html?p=1486351&posted=1#post1486351
mrb arkadaşlar ben 19 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum sizce bi prolem mi var neden böyle oluyo
15-10-2007, 09:21
21. haftaya kadar normal endişelenmeye gerek yok.
7 ay geçmiş bebiş çokdan doğmuşdur inş. ve aydee 15-10-2007 en son girmiş ve bu mesajı yazmış
http://www.kadinlarkulubu.com/bebis...033/index.html?p=1486351&posted=1#post1486351
- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
lütfen bana yardim edin bisey sorcam ben 30 hamileyim ve belimdecok agri var bide kasiklarimda ve assagida oynuyor sol tarafim dacok agriyor carsamba dok var ama merak ediyom bilginiz varmi nomalmi bu bide cok capintim oluyor lütfen bana cevap verin allah evlatlarinizi kucaginiza almaya nasip etsin 30 hafatlaik hamileyim tskrl
E
EU1
Ziyaretçi
Valla kizlar bu siralar elim hep karnimda ne zaman vurucak diye bugun bekledim bekledim tik yok sonunda sinirlendim aman annecim ya sende amma tembelsin dedim kapattim karnimi sonra bir uzuldum sirf hevesim yuzunden bebisime sitem ettim sonra tabi bin turlu ozurdiledim bebegimden.Ne aptalim ve ne sabirsizim yaaaaaaaaaaaa
Valla kizlar bu siralar elim hep karnimda ne zaman vurucak diye bugun bekledim bekledim tik yok sonunda sinirlendim aman annecim ya sende amma tembelsin dedim kapattim karnimi sonra bir uzuldum sirf hevesim yuzunden bebisime sitem ettim sonra tabi bin turlu ozurdiledim bebegimden.Ne aptalim ve ne sabirsizim yaaaaaaaaaaaa
öyle deme annesi hepimiz aynı şeyleri hissettik rahat olun yaaa..son haftalara girdiğinizdee ne olur tekmeleme canım acıyor artık demeye başlayacaksınız bebeklerize emin olunnn.test edildi onaylandı
slm.bende 16 haftalık hamileyim.ama çok az kelebek kanat çırpar gibi bişeyler hissediyordum.onu da 3 gündür hissetmiyorum.normaldir umarım.arkadaşlarında dediği gibi 20 haftadan sonra hissedilirmiş
normal canım o kanatlarını yerım ben onların ,bende 28 haftalık oldum senın gıbı erken hıssettım bebegımı sımdı kucuk hanımın oynaması bıtsın dıye beklıyorum oyle yatıyorum :dance:
normal canım o kanatlarını yerım ben onların ,bende 28 haftalık oldum senın gıbı erken hıssettım bebegımı sımdı kucuk hanımın oynaması bıtsın dıye beklıyorum oyle yatıyorum :dance:
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.bebeğimin hareketlerini net hissdeceğim anı merak ediyorum
E
EU1
Ziyaretçi
Kanat cirpmasi bende 3. cu ayda basladi ama yetmiyo yani elledigim zaman karnimi hissetmek istiyorum dondugunu,elini kolunu bacagini her yerini hissetmek istiyorum.Bu sabirsiz halim ne olucak bilmem.Bu arada o kanat cirpmalarida kesildi umarim sorun yoktur.Ay su 10 gun gecsede bebegimin cinsiyetini ogrensem saglik durumunu ogrensemde rahatlasamm.
Arkadaşlar ben de hissetmiyorum. İstemiyerek telaşlanıyorum. 21+6
haftalık oldu ama yok net bir hareket. Bunu kafaya çok taktım sanırım rüyamda hissettim hareketlerini Allah'ıma binlerce şükürler olsun diyordum. Çok hareket etti, kordon boynuna falan dolanmasın derken uyandım meğerse rüyaymış.
haftalık oldu ama yok net bir hareket. Bunu kafaya çok taktım sanırım rüyamda hissettim hareketlerini Allah'ıma binlerce şükürler olsun diyordum. Çok hareket etti, kordon boynuna falan dolanmasın derken uyandım meğerse rüyaymış.