Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
fındık,ceviz,fıstık,pekmez,tahin,kaşar penniri,tereyağı bunlar kilo aldırır.kahvaltıda tereyağında mısır ununu biraz kavurup içine kaşar rendeleyebilirsin.tahin pekmez karışımı verebilirsin.ceviz gibi şeyleri kahvaltıdan sonra filan verebilirsin