Bebisime isim arıyorum

Kesinlikle Eyüphan Eyüp klasik bir isim hanla birlikte modernlesiyor. Begenmezseniz ekstra olarak eyüpcanıda dusunebilirsiniz. Bu ikisi haricinde Eyüp isminin yanına yakışan isim yok bence

Kesinlikle Eyüphan Eyüp klasik bir isim hanla birlikte modernlesiyor. Begenmezseniz ekstra olarak eyüpcanıda dusunebilirsiniz. Bu ikisi haricinde Eyüp isminin yanına yakışan isim yok bence
Tşk ederim bende siiznle aynı fikirde yım hem Kuran'da geçmesi hem babamın ismi nedeniyle Eyüp istedik han ile modernleşir az da olsa..

Eyüp zaten dikkat cekici ve sıradışı bir isim.Hic gerek yok ikinci ile gölgelemeye calismaya bence.Sadece Eyüp benim oyum da.Saglikla kucaginiza alin

Haklısıniz bende öyle düşünüyorum. Herkes bizim gibi düşünmüyor. Eyup ismi kuranda geçiyor. Ona rağmen berbat diye yorum yapan oluyor.
Herkes kalitesini ortaya çıkarıyor sözleri ile bosverin,kimsenin iğrenç- berbat demeye hakkı yok,önce bı saygı duymayı empati kurmayı öğrensek çok şey değişecekte, maalesef

Yorum yapan tüm arkadaşlara ayrı ayrı tşk ederim. Sultan dan vazgeçtim . Bu kez de Eyüp Han ve Eyüp Ensar arasında kararsız kaldım. Lütfen fikirlerinizi belirtin

Eyüp kesin olacak anladığım kadarıyla. 2. İsim olarak Han veya Ensar dışında düşünürseniz Eymen güzel olabilir. Hem Kuran'da geçiyor (bu konuda hassasiyetiniz var sanırım) hem de bence daha modern ve bu aralar popüler tercih edilen bir isim.

Evet az önce benimde aklıma geldi .. Eymen ismini çok severim üstelik

Haklısıniz bende öyle düşünüyorum. Herkes bizim gibi düşünmüyor. Eyup ismi kuranda geçiyor. Ona rağmen berbat diye yorum yapan oluyor.
Evet Kuran'da geçiyor firavun ismi de geçiyor
Ayrıca Eyüp peygamber çok çile çeken birisidir bunu bilerek koyacaksın
Kimse sevmek zorundadır değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…