- Konu Sahibi Cigdemdilan
Kesinlikle Eyüphan Eyüp klasik bir isim hanla birlikte modernlesiyor. Begenmezseniz ekstra olarak eyüpcanıda dusunebilirsiniz. Bu ikisi haricinde Eyüp isminin yanına yakışan isim yok bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim bende siiznle aynı fikirde yım hem Kuran'da geçmesi hem babamın ismi nedeniyle Eyüp istedik han ile modernleşir az da olsa..Kesinlikle Eyüphan Eyüp klasik bir isim hanla birlikte modernlesiyor. Begenmezseniz ekstra olarak eyüpcanıda dusunebilirsiniz. Bu ikisi haricinde Eyüp isminin yanına yakışan isim yok bence
Ben bu isiim iyi mi kötü mü diye sormadım dikkat ederseniz. Bu 2.-3 isim birbirine kıyasla hangisi daha iyi diye sormusum... !İkiside kötü isimler maalesef ki
Haklısıniz bende öyle düşünüyorum. Herkes bizim gibi düşünmüyor. Eyup ismi kuranda geçiyor. Ona rağmen berbat diye yorum yapan oluyor.Modernliğe takılmayın bence ,modern olcaz diye saçma sapan isimler konuluyor,hem modernlik isim ile olmuyor,gayet güzel Eyüp ismi
Ensar daha iyi.Eyüp veya EYYÜP farketmez doğrusu. Babamın ismi olduğu için Eyüp kesin olacak da sultan veya ensar da kararsızız:)
Tamam bende hepsi kötü diyorum ne yapayım yalan mı söyleyeyim sizeBen bu isiim iyi mi kötü mü diye sormadım dikkat ederseniz. Bu 2.-3 isim birbirine kıyasla hangisi daha iyi diye sormusum... !
Herkes kalitesini ortaya çıkarıyor sözleri ile bosverin,kimsenin iğrenç- berbat demeye hakkı yok,önce bı saygı duymayı empati kurmayı öğrensek çok şey değişecekte, maalesefHaklısıniz bende öyle düşünüyorum. Herkes bizim gibi düşünmüyor. Eyup ismi kuranda geçiyor. Ona rağmen berbat diye yorum yapan oluyor.
Yorum yapan tüm arkadaşlara ayrı ayrı tşk ederim. Sultan dan vazgeçtim . Bu kez de Eyüp Han ve Eyüp Ensar arasında kararsız kaldım. Lütfen fikirlerinizi belirtin
Evet az önce benimde aklıma geldi .. Eymen ismini çok severim üstelikEyüp kesin olacak anladığım kadarıyla. 2. İsim olarak Han veya Ensar dışında düşünürseniz Eymen güzel olabilir. Hem Kuran'da geçiyor (bu konuda hassasiyetiniz var sanırım) hem de bence daha modern ve bu aralar popüler tercih edilen bir isim.
Evet az önce benimde aklıma geldi .. Eymen ismini çok severim üstelik
Oğlum 2 aylık oldu. Eyüphan koydukKesinlikle Eyüphan Eyüp klasik bir isim hanla birlikte modernlesiyor. Begenmezseniz ekstra olarak eyüpcanıda dusunebilirsiniz. Bu ikisi haricinde Eyüp isminin yanına yakışan isim yok bence
Evet Kuran'da geçiyor firavun ismi de geçiyorHaklısıniz bende öyle düşünüyorum. Herkes bizim gibi düşünmüyor. Eyup ismi kuranda geçiyor. Ona rağmen berbat diye yorum yapan oluyor.