- 26 Şubat 2022
- 90
- 28
- 8
- 31
- Konu Sahibi Cigdemdilan
-
Eyyüb Ensar benceMrb hanımlar. İkinci bir oğlum olacağını öğrendim.. Sizden ricam düşüncelerinizi belirtin. EYYÜP Sultan mi güzel hoş, EYYÜP ensar mı? Ben çok kararsızım. EYYÜP Sultan kulağa daha hoş gibi fakat EYYÜP ensar daha farklı daha modern gibi ...? Şimdiden tşk ederim...
Evet babamın ismiİlla Eyüp olacak mı?
Eyüp veya EYYÜP farketmez doğrusu. Babamın ismi olduğu için Eyüp kesin olacak da sultan veya ensar da kararsızız:)Eyyüp çok zor bir isim bence. Eyüp olsa bi nebze ama Eyyüp olmasının bi nedeni var mı?
Tşk ederim düşünceniz içinTek isimden yanayım. Sadece eyyüp
Ha o zaman bence Ensar :) Sultan aslında güzel ama Eyüp Sultan olursa biraz dalga geçilebilir ileride, malum :)Eyüp veya EYYÜP farketmez doğrusu. Babamın ismi olduğu için Eyüp kesin olacak da sultan veya ensar da kararsızız:)
Sultan kız ismi olarak kullanılıyor ama ya, kimse eyüp sultan bey demeyecek. Bence hoş değil. Eyyüp illa olacak demişsiniz o zaman Eyüp Efe.Eyüp veya EYYÜP farketmez doğrusu. Babamın ismi olduğu için Eyüp kesin olacak da sultan veya ensar da kararsızız:)
Eyüp Ensar o zamanEvet babamın ismi
Sultan daha çok kız ismi gibi sanki. Ensar olsun benceMrb hanımlar. İkinci bir oğlum olacağını öğrendim.. Sizden ricam düşüncelerinizi belirtin. EYYÜP Sultan mi güzel hoş, EYYÜP ensar mı? Ben çok kararsızım. EYYÜP Sultan kulağa daha hoş gibi fakat EYYÜP ensar daha farklı daha modern gibi ...? Şimdiden tşk ederim...
Haklısınız pek modern değil de rahmetli babamın ismi.Kırmazsam iki tercih de iyi değil. Hatta modern hiç değil. Eyüp'ün yanına başka bir isim düşünün bence.
Haklısınız pek modern değil de rahmetli babamın ismi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?