• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebisime isim arıyorum

Cigdemdilan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
90
28
8
31
Mrb hanımlar. İkinci bir oğlum olacağını öğrendim.. Sizden ricam düşüncelerinizi belirtin. EYYÜP Sultan mi güzel hoş, EYYÜP ensar mı? Ben çok kararsızım. EYYÜP Sultan kulağa daha hoş gibi fakat EYYÜP ensar daha farklı daha modern gibi ...? Şimdiden tşk ederim...

Mrb hanımlar. İkinci bir oğlum olacağını öğrendim.. Sizden ricam düşüncelerinizi belirtin. EYYÜP Sultan mi güzel hoş, EYYÜP ensar mı? Ben çok kararsızım. EYYÜP Sultan kulağa daha hoş gibi fakat EYYÜP ensar daha farklı daha modern gibi ...? Şimdiden tşk ederim...
Eyyüb Ensar bence

Eyüp veya EYYÜP farketmez doğrusu. Babamın ismi olduğu için Eyüp kesin olacak da sultan veya ensar da kararsızız:)
Ha o zaman bence Ensar :) Sultan aslında güzel ama Eyüp Sultan olursa biraz dalga geçilebilir ileride, malum :)

Eyüp veya EYYÜP farketmez doğrusu. Babamın ismi olduğu için Eyüp kesin olacak da sultan veya ensar da kararsızız:)
Sultan kız ismi olarak kullanılıyor ama ya, kimse eyüp sultan bey demeyecek. Bence hoş değil. Eyyüp illa olacak demişsiniz o zaman Eyüp Efe.

Sultan daha çok kız ismi gibi sanki. Ensar olsun bence

Yorum yapan tüm arkadaşlara ayrı ayrı tşk ederim. Sultan dan vazgeçtim . Bu kez de Eyüp Han ve Eyüp Ensar arasında kararsız kaldım. Lütfen fikirlerinizi belirtin 🙏

Sultan bildigin kiz ismi gibi algilaniyor. Tek basina eyup daha iyi bence. Birde yanina koydugunuz 2. Isimler ismi iyice kotulestirmis bence eyup sade ve yeterli

Back