Örgü bebişime ilk örgüm

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

denizim16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
3.749
2
birazcık örgü özürlüsüyüm ben.
tığ işlerini iyi beceriyorum ama şile pek ram yok. ters düz okadar
bi yelek ördüm kzızıma. tabi biraz büyük oldu.
bakalım beğenicekmisiniz.

4044.jpg

Son düzenleme:
Güle güle giysin fıstığın.harika olmuş.
yaka kısmını nasıl yaptın.? üstten başlanıyor galiba??

canım tığla dolgu yapılarak oluyo.
önce zincir çekiyoruz.
üzerine kareler yapıyorum.
bir diktörtgen olacak şekilde köşelerde aynı yere batıyosunki köşe olsun.
sonra o kreelrin üzerlerien batarak dolguyla devam ediyoruz.
yaka çıkmış oluyo bölece

inanmıyorum ya böyle şeyler mi giydiriyosunuz bu devirde ne örgüsü hiç hoş durmuyo bence bebeklerde o kadar modern kıyafetler varken:umursamaz:

inanmıyorum ya böyle şeyler mi giydiriyosunuz bu devirde ne örgüsü hiç hoş durmuyo bence bebeklerde o kadar modern kıyafetler varken:umursamaz:

benimde fikrim ne kadar modern kıyafetler çıksada örgünün modası hiç bir zaman geçmez ayrıca o modern kıyafetleri herkes alıp giydiremeyebilir..
konu sahibi arkadaşım ellerine saglık ilk denemeye göre süper olmuş ne tesadüf benimde ilk örgüm bu modeldi ama mavi beyazdı ..

benimde fikrim ne kadar modern kıyafetler çıksada örgünün modası hiç bir zaman geçmez ayrıca o modern kıyafetleri herkes alıp giydiremeyebilir..
konu sahibi arkadaşım ellerine saglık ilk denemeye göre süper olmuş ne tesadüf benimde ilk örgüm bu modeldi ama mavi beyazdı ..

işte o senin fikrin dikkatini çekerim benim fikrimde bu o yüzden cevap verme gerksinimi duymayın bence siz kendinizde benim beğenime ya da yorumuma

birazcık örgü özürlüsüyüm ben.
tığ işlerini iyi beceriyorum ama şile pek ram yok. ters düz okadar
bi yelek ördüm kzızıma. tabi biraz büyük oldu.
bakalım beğenicekmisiniz.

4044.jpg

elinize sağlık çok guzel olmuş insanın kendi ördüğü gibi varmı gurur duyarak giydirisin ne mutlu el emeğinin değeri başka:hulya:

aslında sana cevap verme gereği bile yok çünkü gereken olmuş, kapsama alanı dışında da kalmışsın.
ama sen hiç kafanı yorma benim bebeğimin tahmin edemiyeceğin kadar modern kıyafeti de çok.
çok fazla tecrübem olmmasına karşı örgü konusunda bebeğimin kendi yaptığım bişiler de olsun istedim. ve bebeğin olsaydı bu örgülerin de evde zmaan zaman kullanıldığını bilirdin.
evli bile değilsin kimseye bu halde akıl vermeye kalkma bence.

Denzim hayatım boşver takma kafana. ben senin ördüklerine bayılıorum biliosun. bu ilk örgünüde hepimiz çok beğenmiştik. ağzı olan konuşuo işte. ama artık konuşması da engellenmiş layığını bulmuş. çok merak ediorum anası onu bahsettiği o modern kıyafetlerle mi büyütmüş?

gecen hafta kanyonda harvey nichols magazasinda
el orgusu hirkalar ve suveterler gordum
bilenler bilir harvey nicholsin ne kadar pahali bir magaza oldugunu
modernlikten bahseden arkadasa tavsiye ederim gidip bi gezsin bakalim
el orgusu kiyafetlerin degerlerini
tabi magazanin kapisindan iceri girmeye cesaret edebilirse:dilcikar:
ellerine saglik denizim
bu dunyada bir anne bebegine elleriyle
ordugu goznuru bir yelekten daha degerli birsey
giydiremez heralde
ne mutlu sanaki elinden geliyor...

Denizim tatlım alışveriş topiğinde de yorumumu yapmıştım ama yine diyeyim çok güzel olmuş fıstıgın yelegi..
Kendini bilmez insanlar dadanmış durumda bu aralar :)) bırak bi çocuk sahibi evli bile olmayan bi insanın yorumunu neden takıyorsun ki ?

X