• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebisim olsun istiyorummmm

Bence düşmüştür canım zaten prolaktin düşürmede en etkili parlodel ile dostinex bana parlodel yazmadi bu sene geçen sene yarı ölü gibiydim mahvetmisti beni 1 ay kullanmistim hergun yarim yarim yavas yavas düsürmüstü. Dostinex hızlı düşürüyor diye yarım yarım haftada 1 gün içiyorum. Senin bu ay prolaktin düşerse önümüzdeki aya kafan rahat olur. Şimdi ikiside kafanı yoruyor ama inşallah bu ay hem düşer hem hamile kalırsın. Bu ay hamilelik olmayıp prolaktin düşerse önümüzdeki ay tek bişeye odaklanirsin canım

Merak ettigim prolaktinimiz dusmusse eger neden hamile olmuyoruz niye bidahaki bidahaki ay deniyoruz bekliyoruz olmadikca insan korkuyor umitszlge kapiliyor eger bebek yoksa bnm bu sancim neden acaba 1 haftadir ve suanda dahil olmak uzere hep kasiklarimda sanci var sinirimi bozuyo

Valla canım benim esimde azda olsa hareket yavaşlıgi vardı 1 aydir o da ilaç kullanıyor Prolaktin değilse o yüzden de olabilir yada en güzeli suan hayırlısı olmadığı için olmuyor diyelim umudunu kaybetme

Doğru söylüyorsun canım Salı gününe randevu aldım bakalım neymiş sebebi geç olmamın prolaktin düşmüşmü vs. Rabbim hayırlı sonuçlar versin ama sanki hamileyim öyle hissediyorum ya çok tuhaf bişey anlatamıyorum

Canim.yarin.mi doktora gtceksin haber ver bizede

prolaktinim 0.7 düşmüş inşallah bu ay gebe kalırım :)
Oo baya düşmüş senin için çok sevindim :KK48: ayrıca kızlar agdetime 7 gün var ama sabahları karnım çok ağrıyo ağrıyla kalkıyorum ne bilim kafayi yicem acaba hamile miyim ama agdet olmadan önce göğüslerim ağrır ağrımaya başladı bi agdet olucam diyorum bi de hamileyim diyorum kalakaldım dua edin:KK46:

Oo baya düşmüş senin için çok sevindim :KK48: ayrıca kızlar agdetime 7 gün var ama sabahları karnım çok ağrıyo ağrıyla kalkıyorum ne bilim kafayi yicem acaba hamile miyim ama agdet olmadan önce göğüslerim ağrır ağrımaya başladı bi agdet olucam diyorum bi de hamileyim diyorum kalakaldım dua edin:KK46:
Ya bnmde cok siddetli bi sekilde surekli sancim var kasiklarimda yumurtaliklarim direniyo heralde catlamaya

kızlar merhaba, hastalığımın 2.günü ağrıdan ölüyorum zannettim he sol tarafım Allahım o neydi neyse o günü bi şekilde atlattım 3. günü prolaktinime baktırdım 17e düşmüş 53den. Doktora gttim tam istediğim gibi düşmüş dedi yumurtalıklarıma baktı çok iyi dedi geç olduğun için ağrımış olabilir dedi. Salı günü gel artık takiplere başlıcaz dedi doktor kontrolunde ilişki günlerini ayarlıcaz herşey güzel olucak eşinde ilaçlarını düzenli kullanıyor diyorsun o zaman bi sorun kalmadı olacak biraz sabır dedi. :) çok mutluu oldum

Ben zaten bu ay ümitli değildim pek sadece geç olunca aşırı başladı ümitlenme. Sende bu ay zannetmiyorum de canım sonra üzülüyor insan. Ama inşallah hamilesindir

kızlar merhaba, hastalığımın 2.günü ağrıdan ölüyorum zannettim he sol tarafım Allahım o neydi neyse o günü bi şekilde atlattım 3. günü prolaktinime baktırdım 17e düşmüş 53den. Doktora gttim tam istediğim gibi düşmüş dedi yumurtalıklarıma baktı çok iyi dedi geç olduğun için ağrımış olabilir dedi. Salı günü gel artık takiplere başlıcaz dedi doktor kontrolunde ilişki günlerini ayarlıcaz herşey güzel olucak eşinde ilaçlarını düzenli kullanıyor diyorsun o zaman bi sorun kalmadı olacak biraz sabır dedi. :) çok mutluu oldum
Suan ayni durumdayiz canim insallah bu ay gonlumuzce olur hersey

Back
X