Hep bu başlığı ne zaman atıcam diye düşünürken birden oluverdi işte.7 mart günü çatı muayenem vardı,doktorum sen yinede aç gel tahlil falan isteyebilirim dedi.Neyse ben normal doğum istiyordum daha öncede yazdığım gibi kendimi hazırlamıştım ama çatı muayenesi bile korkutmuştu beni.Muayene okadar kötü deil onu söyleyeyim başta hemen bitiyor.ama kötü haber çatım darmış.İnanın dış görünüşle hiç alakaı yok ben uzun boylu yapılı biriyim yani birine sölesen güler bu kızın çatısı nasıl dar olur diye ama öyle deilmiş.Oyüzden siz de muayeneyi ihmal etmeyin sakın.Doktorum kararı sen ver dedi ama böle bir ihtimal varken illede normal doğum diye tutturamazdım tabi.Annem yanımdaydı onun da cesaret vermesiyle hemen oluversin dedim.Eşim okuldaydı onu aradım koş gel doğuma giriyom diye.Sonuçta apar topar kendimi ameliyathanede buldum.Epidural yapalım dediler ama ben öle bir şoktayımki uyutun beni dedim hemen.Gözümü açtığımda ilk dediğim "karnım çok acıyor"olmuş.Eşimi görünce bebeğim aklıma geldi yani doğum yaptığımın farkına sonradan vardım.Bebişim sessiz sakin yatarken ben kendi derdime düştüm Gerçekten dedikleri gibi sezeryan zormuş.ben hemen yürümek için kalktım çünkü gaz sorunu var malum .Kendimi zorlaya zorlaya yüyüdüm tek başıma .ve 2 gecede çıktık bebeğim ve ben çok iyiyiz şükürler olsun.Ama yanımda biri olmadan bebğime bakamıyorum emziremiyorum.Bu gerçektende üzücü ama kızımın kokusu herşeye değer:)doğum hikayelerini okuyunca hep bu söze takılırdım ama gerçek hep aynı bebğiniz herşeye değer.Allah hepinize kolay doğum ve sonrasın sağlıklı günler versin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebişim oldu
- Konu Sahibi ozlum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah ' ım yavrunu hayırlı uğurlu etsin canımmm ... böyle mis kokulu yavrusuna kavuşanlara çok seviniyorum duygulanıyorum. incecik sesleriyle ağlamaları yok mu bitiyorum onlara ben ... inşallah yuvanızda yavrunuzla beraber huzurlu güzel günler görürsünüz .. darısı bizlere olsun .. Bu arada ben gayet safça dün o çatı muayenesinden korktum kaçıp evime geldim , tabi tamamen doktorumun suçu !!! nette bazı sayfaları okudum 37. hafta içinde çatı yani pelvik muayenesi yapılması gerekiyormuş. Ama doktorum böyle bir açıklamada bulunmadı , aksine afra tafra yaptı... oysa ben nereden bilebilirdim ki .... tekrar tekrar hayırlı olsun canımmm , bize de dua et olur mu , Allah bizlere de kolay doğumla kurtulmayı nasip etsin :))
geçmiş olsun.Mevlam kızınla sağlıklı ,mutlu yıllar geçirmeni nasip etsin...
merhaba bende kocaelide oturuyorum kocaeli görünce merak ettim kac haftalıksın:)
geçmiş olsun.Mevlam kızınla sağlıklı ,mutlu yıllar geçirmeni nasip etsin...
kusura bakma bekar yazıyor sonradan farkettım ozur dılerım:)