• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişim kusuyor yardım lütfen

yasemin16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
5
0
86
38
Bursa
slm arkadaşlar tecrübelerinize çok ihtiyacım var 6 aylık erkek beişim var 4 aylıkken sütü uyurken sadece geceleri 1 kez emer oldu mamaya başladık her çeşidini denedim zorla yediriyorum biberon kesinlikle istemiyor sadece kaşıkla zorlayarak veriyorum son zamanda her yemekten sonra kusma başladı 3 aylıkken başlayan salyalar elini ağıza almalar hala devam ediyor ve 2 aydır hiç kilo almadı sadece su içmek istiyor ve suyu vermeyince ağlıyor damakları iyice kabardı oyunu çok seviyor sürekli ilgi istiyor hiç yanlız kalmak istemiyor ama ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardım

:mama çeşitlerinde organic olanlar var eczanelere sorup araştırın,bildigim kadarıyla daha az kusmalarını saglıyor.ayrıca alışana kadar oyun oynattırarak mama verdiginizde sanırım anlamaz ve zamanla alışmaya başlar.hastaneye götürmayide ihmal etmeyin bence.:emir_bebek:

slm arkadaşlar tecrübelerinize çok ihtiyacım var 6 aylık erkek beişim var 4 aylıkken sütü uyurken sadece geceleri 1 kez emer oldu mamaya başladık her çeşidini denedim zorla yediriyorum biberon kesinlikle istemiyor sadece kaşıkla zorlayarak veriyorum son zamanda her yemekten sonra kusma başladı 3 aylıkken başlayan salyalar elini ağıza almalar hala devam ediyor ve 2 aydır hiç kilo almadı sadece su içmek istiyor ve suyu vermeyince ağlıyor damakları iyice kabardı oyunu çok seviyor sürekli ilgi istiyor hiç yanlız kalmak istemiyor ama ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardım

Ben de bebekken hep kusarmışım şimdi reflü hastasıyım:((

organik olanınıda denedim ama değişmedi oyun olmadan zaten ağzını bile açtıramıyoruz 5 doktor değiştirdik tahlil felan herşey normal diyorlar ama hiç kilo almıyor su verildiğinde asla hayır demiyor

salyası ve eline ağzına götürmesi diş olabilme ihtimalinide getiriyor akla..her bebeğin diş çıkarma süresi farklıdır..diş çıkarabilirde..ki diş çıkarma süreci uzun bir süreç bazı bebeklerde..dişin hazırlanması bile sıkıntı yaratabiliyor..bu dönemde bebekler beslenmeyide reddediyorlar..bence en iyisi doktorun ile görüşmek..umarım biran önce sağlığına kavuşur..geçmiş olsun..

Back