bebişim geldi

nereden nerelere geldik . birbirimizle hamilelik sorunlarımızı paylaşıyorduk düne kadar bugün ise birbirimizin doğum haberlerini alıyor doğum hikayelerini okuyoruz. allah cennet kokulunu sana bağışlasın canım rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın bu öyle bir mucizeki ancak yaşanınca anlaşılıyor..

Hayırlı olsun, Allah analı, babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah. Hangi Hastahanede doğum yaptın acaba?

tebrik ederim ekinsu cum Allah anali babali saglikla büyütsün insallah..
gözünaydin arkadasim...

bugün doğum hikayeleri beni mahvetti erken doğum yaptıracaksınız bana yaaaaaa.çok duygu doluyum inanın.bende bir an evvel bebeğime kavuşmak istiyorum....

ay ben ağlamıodum artık yahu,gene aktı gözyaşlarım..
huzurlu sağlıklı bi hayatınız olsun işallah canım,öpüorum ikinizi de:))

cnm benim bebişin hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın sana ve eşine hayırlı bi evlat olsun inş

doğum hikayelerini her okuduğumda duygulanırım canım Allah analı babalı büyütsünnnn.....
hayırlı bir evlat olsun sevgilerle

çok teşekkür ederim arkadaşlar , allah herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin, doğumu bekleyenler sağlıklı hayırlı doğumlu diliyorum

Vily ben istanbulda altunizadede acadamic hospitalde yaptım doğumumu

Allah bebeğinizle birlikte sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah

çok geçmiş olsun canım benim.. Allah bağışlasın... bu yeni moda oldu bebişler gelmek istemiyo bi türlü..benimki de öyleydi..
ama benim anlamadığım neden suni sancı denenmedi... biz suni sancıyı denedik de bizim sıpa içerde boş durmamış kordonu boynuna dolamış...
neyse hayırlısı böyleymiş demekki... sağlıcakla büyüt bebişini..

yakında bu mutluluğu tatmaya aday biri olarak yazını okudum canım. cok güzel yazmışsın. sanki o anı ben yaşadım.. bende hep normal istiyorum ama baklaım ne olacak. inş. herşey yolunda gider bende senin gibi oğluma sağlıkla kavuşurum. herşey gönlünce olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…