bebiş

kel

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
8
0
6
34
Çorum
arkadaşalar 2 ,5 senelik evliyim adet düzensizliğim var farlutal kullanmadan adet olamıyorum bebek istiyoruz oda olmuyor klomen kullandım bi süre ama hiç etki etmedi doktor asılama önerdi eşimle istemedik normal yollardan olsun diye 1sene doktora gitmedim her ay adet olacak diye bekliyorum olmuyor test yapıyorum ne olur ne olmaz diye negatif çıkıyor her defasındafarlutala devam ediyorum tekrar doktara gitmeye başladım tedaviye başladık klomen verdi çatlatma iğnesi verdi ama olmadı doktorum 6 7 defa denenebilir dedi bu ay 2. kez yaptı klomen +çatlatma iğnesi 2yumurta olusmus dedi doktor şimdi bekliyorum ne yapacam bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen

Son düzenleme:
geçmiş olsun kafama takıldı adetin geçince adet sökücü içiyosn testte çıkmadğı için geç döllenme olabilir idrarda çıkmayablir,bnce aşılamaya geç her ay hormon yüklemektn iyidr kadın infertilisesinde tutma şansı yüksek tek sorun buysa olur

kan testi yapıyorum ilaç kullanmazsam eger 3 ay 5ay bekle olmuyor yumurta çatlamıyor polikistikover var ona bağlı olarak doktor iğne deneyelim lomazsa en son evre asılama dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…