- Konu Sahibi babyinlove
- #1.601
500 adet alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bede yenimahalledeyim ostime yakiniz ama sen hic Ankara hastanesiyle vakit kaybetme Ya Etlik Zubeyde Hanim a git yada Hacettepe ye git polikilinige sira al telefondan doktora derdini anlat asilamaya yonlendiriyo zaten Gurkan Bozdag var bide Sezcan bey var onlar ilgileniyo tup bebek servisiyle ne dersin?hımmm anladım cnm.evet belli ankara hastanesi batuhan özmen doktor
Canim bede yenimahalledeyim ostime yakiniz ama sen hic Ankara hastanesiyle vakit kaybetme Ya Etlik Zubeyde Hanim a git yada Hacettepe ye git polikilinige sira al telefondan doktora derdini anlat asilamaya yonlendiriyo zaten Gurkan Bozdag var bide Sezcan bey var onlar ilgileniyo tup bebek servisiyle ne dersin?
bu arada mavizm icin500 de bana ya aysemm
Aminn canim cumlemizden Allah razi olsun yonlendiren hocaniz dogruyu soylemistir o zaman ama alternatifcararsaniz hacettepe yi oncelikli oneririm xunku ilk iki asilamami Etlik te hapla oldum hastaneden doktorlardan ilgiden pek memnun.kalmadim ama teskilatli bi hastane bu konuda.Rabbim hayirlisiyla versin.insallah en kisa zamanda bebegini kucagina tatlimeşimin amcası prof doktor o yönlendiriyor bizi cnm. ama bu isimleride not ettim aklımızda bulunsun.ilgin için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Aminnnn inşallah cnm Allah razı olsun.hepimiz alalım anneler gününe anne adayı olarak girelimAminn canim cumlemizden Allah razi olsun yonlendiren hocaniz dogruyu soylemistir o zaman ama alternatifcararsaniz hacettepe yi oncelikli oneririm xunku ilk iki asilamami Etlik te hapla oldum hastaneden doktorlardan ilgiden pek memnun.kalmadim ama teskilatli bi hastane bu konuda.Rabbim hayirlisiyla versin.insallah en kisa zamanda bebegini kucagina tatlim
gülşen için kalan 270'i okuyorumCanım gülşen ın bitmedi al ıstersen
canım rabbim kabul etsin. bunu ben kızımdan önce yapmıştım. ben de şimdi yasminin önerdiklerini yapmaya çalışıyorum. imanlı olsun kuzularımız inşallahhhUNUTURMUYUM HIC? BEBIS ICIN 7 GUN ORUC TUTUCAM.ORUCU OKUNMUS SUYLA ACIYORUM.
SENDE YAP CNM.SUYA YA HALIK YA BARI YA MUSAVVIR DIYIP UFLUYORSUN 21 KEZ.SONRA O SUYLA ORUC ACIYORSUN.2 GUNUM BITTI.SABAH NAMAZINDADA YASMININ SOYLEDIGI DUALARLA BASLIYORUM.BAKALIM RABBIM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER.
canim dua almayanlari bekliyeyimmi yoksa dua aliyimmikızçeler maşallah dualarımız çok ama çok hızlı ilerliyor inşallah bebişlerimizde hızla gelir hepimize Rabbim Semi'u isminle duy bizi kabul eyle duamızı Rahman ve Rahim olan Allahım
bekleyelim canım belki alırlarcanim dua almayanlari bekliyeyimmi yoksa dua aliyimmi