- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.581
Canım gülşen ın bitmedi al ıstersendün bu saatlerde girmiştim volhat için yazdım maşallah çok hızlısınız gülşen bitmiş bile. hakkını helal et cnm, yetişemedim. sıradaki arkadaşımız gönül dostumGURBET KUSU için 500 aldım
GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİBÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
10.000 YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ
Tesbih bittiğinde 1 kez YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR. Okunacak
arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım arkadaşlar
@@gulbahcesi0618 gulsen arkadasimıza okuyoruz LİSTEMİZ;
KALAN............................700
- @babyinlove .(aylin)................500
- @damla_22 ..............................
- @mutlu-umutlu ........................500
- @yasmin5846 .(Yasemin).........500
- @papatyamm_3474.(ayşe).......500
- @volhat .....................................1.000
- @gulbahcesi0618.(gülşen).......
mavizm ....................................500 - @masculin .(ayşe)........................500
- @okulum .....................................
SENGUL1976 ........................500 - @feyzanur_ecrin .(zeynep) ......500
Dendrobium .(esma..............500 - @YAKAMAZZZZZ ....................300
happyangel01 .........................500 whitebal ................................. - @aybirgen..............................500
- Y yenibidunya .......................500
fermante .............................500 mormenekse0101 .................500 - @Mmihrimah.........................500
- @Kumru55.............................500
masculin için 500 alıyorum
Masculin icin 500 dOKUNDU DE ben aldım. .
dün bu saatlerde girmiştim volhat için yazdım maşallah çok hızlısınız gülşen bitmiş bile. hakkını helal et cnm, yetişemedim. sıradaki arkadaşımız gönül dostumGURBET KUSU için 500 aldım
+130 cnm
Ben +300 daha okudum Gülşen bitmediyse beklemiyceksen arkadaslari ona ekle yoksa mavizm e eklecanm
GULSENIM SANA 270 KALDI OKURSAN DUAN BITMIS OLDU .INSALLAH RABBIM SANA HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASIP ETSIN .HERSEY GONLUNCE OLSUN .Ammann bugun buzdolabini temizleyim diye ugrastim.giremedim.e bana sira gelmis bitmis bile Allah razi olsun hepinizden kalani ben.okuyum canlarimm sagolun Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasipbetsin.insallahhhh
masculin için 500 alıyorum
Masculin icin 500 OKUNDU DE ben aldım. .
KIZLAR SIRA MAVIZM ARKADASIMIZDA.ONA NIYET EDERSINIZ EKLIYORUM.dün bu saatlerde girmiştim volhat için yazdım maşallah çok hızlısınız gülşen bitmiş bile. hakkını helal et cnm, yetişemedim. sıradaki arkadaşımız gönül dostumGURBET KUSU için 500 aldım
GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİBÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
10.000 YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ
Tesbih bittiğinde 1 kez YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR. Okunacak
arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım arkadaşlar
@@MAVIZM arkadasimıza okuyoruz LİSTEMİZ;
KALAN....................................2.500
- @babyinlove .(aylin)................500
- @damla_22 ..............................
- @mutlu-umutlu ........................
- @yasmin5846 .(Yasemin).........
- @papatyamm_3474.(ayşe).......
- @volhat .....................................
- @gulbahcesi0618.(gülşen).......
mavizm .................................... - @masculin .(ayşe)........................500
- @okulum .....................................500
SENGUL1976 ........................ - @feyzanur_ecrin .(zeynep) ......500
Dendrobium .(esma.............. - @YAKAMAZZZZZ ....................
happyangel01 ......................... whitebal .................................500 - @aybirgen..............................
- Y yenibidunya .......................
fermante ............................. mormenekse0101 ................. - @Mmihrimah.........................
- @Kumru55.............................
YA DOGRU CNM.YANLIS OLMUS .ORUC BASIMA VURDU.AYLIN DE YOK YASMINDE YOK BUGUN TOPIGI BANA EMANET ETTI .BENDE KAFA UCTUUUUcnm okunan 2.500 sanırımm kalan 7.500
tahmin edebiliyorum cnm bnm allah yardımcın olsun zor iş bende dün yasmine yardım osun diye eklemeye calıstım amaaaaa karıştırmısım hepsini .Allah kabul etsin orucunu acarken bizlerede dua etmeyi unutma olurmuYA DOGRU CNM.YANLIS OLMUS .ORUC BASIMA VURDU.AYLIN DE YOK YASMINDE YOK BUGUN TOPIGI BANA EMANET ETTI .BENDE KAFA UCTUUUU
UNUTURMUYUM HIC? BEBIS ICIN 7 GUN ORUC TUTUCAM.ORUCU OKUNMUS SUYLA ACIYORUM.tahmin edebiliyorum cnm bnm allah yardımcın olsun zor iş bende dün yasmine yardım osun diye eklemeye calıstım amaaaaa karıştırmısım hepsini .Allah kabul etsin orucunu acarken bizlerede dua etmeyi unutma olurmu
inşallah cnm bir gidip geleyim bakalım sonuclar nasıl olucak ki inşallah güzel olur Allah hepimizin yardımcısı olsunUNUTURMUYUM HIC? BEBIS ICIN 7 GUN ORUC TUTUCAM.ORUCU OKUNMUS SUYLA ACIYORUM.
SENDE YAP CNM.SUYA YA HALIK YA BARI YA MUSAVVIR DIYIP UFLUYORSUN 21 KEZ.SONRA O SUYLA ORUC ACIYORSUN.2 GUNUM BITTI.SABAH NAMAZINDADA YASMININ SOYLEDIGI DUALARLA BASLIYORUM.BAKALIM RABBIM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER.
AMIIIIN CNMinşallah cnm bir gidip geleyim bakalım sonuclar nasıl olucak ki inşallah güzel olur Allah hepimizin yardımcısı olsun
yenimahalle/ demet cnm annenler ankaradamı yoksaHANGI SEMTE GIDICEKSIN CNM ANKARADA???
YOK IZMIRDELER AMA ANNE TARAFIM HEPSI ANKARADA.ALTINDAG/ORNEK MAH.yenimahalle/ demet cnm annenler ankaradamı yoksa
hımmm anladım cnm.evet belli ankara hastanesi batuhan özmen doktorYOK IZMIRDELER AMA ANNE TARAFIM HEPSI ANKARADA.ALTINDAG/ORNEK MAH.
DOKTORUN BELLIMI??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?