- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.541
Aynen canım bende neler gördüm ya.Arkadaşlar yani bazı sayfalara bakınca şükrediyorum sizin gibi insanlarla dua ettiğime gerçekten millet şaşırmış dua sayfasında nerdeyse beddua etmelere geliyor iş ya
Evet canım aynen öyle olmuştu vallababyinlove love gördünmü nasipse gelir yelden yemenden nasip değilse ne gelir elden derlerya. gecenlerdede baska bir arkadasın sırasındayken yasemin dalgınlıkla bana okumuştu Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
Aynen bende O sayfaya görmek bıle ıstemıyorum canımAynen canım bende neler gördüm ya.
Hayret ediyorum insanı dua dan bile soğutuyorlar
GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİBÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
10.000 YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ
Tesbih bittiğinde 1 kez YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR. Okunacak
arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım arkadaşlar
@@gulbahcesi0618 gulsen arkadasimıza okuyoruz LİSTEMİZ;
KALAN....... 6000 * Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım [COLOR=rgb(255[/QUOTE]
- @babyinlove .(aylin)................500
- @damla_22 ..............................
- @mutlu-umutlu ......................
- @yasmin5846 .(Yasemin).........500
- @papatyamm_3474.(ayşe)...........
- @volhat .......... .........
- @gulbahcesi0618.(gülşen).......
mavizm ........................ - @masculin .(ayşe)........................ 500
- @okulum .....................................
SENGUL1976 ...................500 - @feyzanur_ecrin .(zeynep) .......
- @Dendrobium(esma)...... .......
- @YAKAMAZZZZZ ..................
happyangel01 ...................... whitebal ............................. - @aybirgen..............................
- Y yenibidunya ......................500..
fermante ............................500.. mormenekse0101 ................. Canicimm ..............500.. - @Kumru55..................500.
Saol canım allah razı olsunCanım fırsat buldukça ben de güncellerim. Şimdi kendiminkini ekledim
Canım benim yarın misafirim gelcek girersem düşerim tabi.Canlar bı ricam var ıkınızden bırı güncelleme yapabilirmi paketım bıtmısıkı gün sonra yenileniyor nolur bu yardım edin dua aksamasın ben eşimden gırıcem yine ama eve gelince anca ya se min GURBET KUSU
canımm dun gunduz gıremedım baktıgımdada bıtmıstı..sana esma ya muhyı cekemedım ama.. senın ııcın suan oturup 500 ya vası cekcem.ve sana cook dua etcemm.tekrar kusuruma bakma1.000 eklyn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?