- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.521
Canım bu arada genelde bi günde bi kişi bitiyor haberin olsunbeni de ekler misin canım yalnız okuyunca döneyim sayıyı söyliym
tamam canım 200 okudum ekler misin arkadaşımızaCanım
Canım bu arada genelde bi günde bi kişi bitiyor haberin olsun
Tabiki canım hoşgeldin sayfamızda tertemiz kalpli canlar var inşallah hepimizin bebisi olacak allahın izniyle :)Selamunaleyküm kızlar :)
Bende 3 senedir cocuk istiyorum, benide alırmısınız aranıza başlangıc olarak iki kişi alabilirim
CNM NEDEN ACELE ETTINKI AKSAM GIRENLER OLURDU.Tüm arkadaşlarım hadi duayı tamamlayalım herkes 50_100 alsın lütfennnnnnnnnn
+100 okumuştum volhat arkadaşımıza ama tamamlanmış isme niyetle okunuyor beni yazmadan bitirmişsiniz neyse fazla duanın zararı olmaz :) sıradaki arkadaşa da ayrı okurumtamam canım 200 okudum ekler misin arkadaşımıza
Canım çünkü kontrol ettim forumda girmişler çoğu ama dua almıyorlar bende beklemedim açıkçasıCNM NEDEN ACELE ETTINKI AKSAM GIRENLER OLURDU.
VOLHATA DUALARI GECSEYDI KESKE.NASIP ARTIK.
GULSEN ICIN 500 ALDIM BENDE .
Tatlım senin duanida yazdım bonus gibi :)+100 okumuştum volhat arkadaşımıza ama tamamlanmış isme niyetle okunuyor beni yazmadan bitirmişsiniz neyse fazla duanın zararı olmaz :) sıradaki arkadaşa da ayrı okurum
Canım bu arada her gün bi kişiye okuyoruz okuyabileceğiniz sayıyı alıyoruzSelamunaleyküm kızlar :)
Bende 3 senedir cocuk istiyorum, benide alırmısınız aranıza başlangıc olarak iki kişi alabilirim
Evet canım aynen :)Ben birşey sorucakdım mesela bu sebihi cekiyoruz ve Allahım sen ona hayırlı sağlıklı bir evlat nasib et mi diyicez? Kişiye niet yazmışsın ya
canim kalan 400 bana ekle volhat arkadaşim rabbim hayirli saglikli tatlimi tatli bir bebiş nasip eylesin
Tatlım senin duanida yazdım bonus gibi :)
Aynen canım duan kısmetlı Insallah bebegınde öyle gelir canım benimbabyinlove love gördünmü nasipse gelir yelden yemenden nasip değilse ne gelir elden derlerya. gecenlerdede baska bir arkadasın sırasındayken yasemin dalgınlıkla bana okumuştu Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?