- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENCE İSİM ÖNEMLİ 500 BEN ALDIM,bence isim yazalım bana öyle daha mantıklı geliyor ama sonuçta niyet belli sorun yok
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım rüyalarımda bile hepimiz için dua ediyorum artık her sorulduğunda gözlerimin dolmasından o kadar yoruldumki inşallah dualarımız semada yankılanırİSMİM ZEYNEP NİCKİN YANINA YAZARSAN HERKESDE SÖLESİN ADINI BENCE RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDİLENLERDEN OLUR İNŞALLAH ...
Canım ben 2200 okudum allah kabul etsin kactane kaldıGÖK KAPILARINI AÇAN DUA :
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla. Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimizçoktur Sabah akşam heran tesbihimiz Allah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'U YAKADİRU'L-MUKTEDİR.
SIRALAMA:
KALAN: 9500
- @@babyinlove ... aylin ..................... 1000
- @@agustos72 .......................................
- @@damla_22 ...................................... 769
- @@mutlu-umutlu ............................... 1000
- @@gulucukgs ...............................
- @@yasmin5846..... coming soon
- @@papatyamm_3474 ....................... 1000
- @@asabirella ...................................... 500
- @@mira26 .........................................
- @@duacicegi .....................................
- @@z_ipek ........................................ 500
- @@volhat ........................................
- @@gulbahcesi0618 ............................ 500
- @@masculin ....................................
- @@esmerm91 ..................................
- @@crazy3527 .................................. 500 + 500
- @@mavizm ................................... 500
- @@okulum ...................................... 500
- @@tweety23 ...................................
- @@SENGUL1976 ........................
- @@sevimli_090 ..........................
- @@ysbam ......................................... 2000
- @@feyzanur_ecrin .........................
kızlar duamız kabul olsun başlıyoruz ilk sıradan
@babyinlove AYLİN için ...
okuyacağınız sayıyı söylerseniz bende yazar toplamdan düşerim
1000 okudum canim eklermisin
tatlım toplamda 2200 dimi yanlış yazmiyim 6600 kaldı canım almayan arkadaşlar var aslında forumdalar ama girmediler dahaCanım ben 2200 okudum allah kabul etsin kactane kaldı
Yok canım doğru yazmışsın vaktim olsa yine okurum inşallah rabbim kabul edertatlım toplamda 2200 dimi yanlış yazmiyim 6600 kaldı canım almayan arkadaşlar var aslında forumdalar ama girmediler daha
Canım o altiyuzude ben alıyım duz.altibin kalsıntatlım toplamda 2200 dimi yanlış yazmiyim 6600 kaldı canım almayan arkadaşlar var aslında forumdalar ama girmediler daha
ÜZÜLME bu kadar canım vardır rabbimin bi bildiği kac yıllık evlisin ne kadar zamandır olmuyoinşallah canım rüyalarımda bile hepimiz için dua ediyorum artık her sorulduğunda gözlerimin dolmasından o kadar yoruldumki inşallah dualarımız semada yankılanır
2 yıldır olmuyor canım ama Rabbime sığınıyorum elbet olacak umudum hep var duanın açamayacağı kapı yokturÜZÜLME bu kadar canım vardır rabbimin bi bildiği kac yıllık evlisin ne kadar zamandır olmuyo
Canım benimde üç seneye yakın oluyor sabırla bekliyoruz hayırlısı bakalım2 yıldır olmuyor canım ama Rabbime sığınıyorum elbet olacak umudum hep var duanın açamayacağı kapı yoktur