- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
Rica ederim canim ne demekcevabın için çok teşekkürler :)
her tespih cektiğimizde söylüyoruz baştaki ve sondakini canımher biten sayımızda tesbih bitmiş gibi dua edecek miyiz yoksa tüm sayı bitince mi mi söyleyecez
katılan bir sürü kişi var ama okuyan çok az böyle kaç günde biticekGÖK KAPILARINI AÇAN DUA :
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla. Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimizçoktur Sabah akşam heran tesbihimiz Allah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'U YAKADİRU'L-MUKTEDİR.
SIRALAMA:
KALAN: 11500
- @@babyinlove ... aylin ..................... 1000
- @@agustos72 .......................................
- @@damla_22 ...................................... 769
- @@mutlu-umutlu ............................... 1000
- @@gulucukgs ...............................
- @@yasmin5846..... coming soon
- @@papatyamm_3474 ....................... 1000
- @@asabirella ...................................... 500
- @@mira26 .........................................
- @@duacicegi .....................................
- @@z_ipek ........................................ 500
- @@volhat ........................................
- @@gulbahcesi0618 ............................ 500
- @@masculin ....................................
- @@esmerm91 ..................................
- @@crazy3527 .................................. 500 + 500
- @@mavizm ................................... 500
- @@okulum ...................................... 500
- @@tweety23 ...................................
- @@SENGUL1976 ........................
- @@sevimli_090 ..........................
- @@ysbam .........................................
- @@feyzanur_ecrin .........................
kızlar duamız kabul olsun başlıyoruz ilk sıradan
@babyinlove AYLİN için ...
okuyacağınız sayıyı söylerseniz bende yazar toplamdan düşerim
aynen canım bi günde okumamız lazım ama arkadaşlar yoklarkatılan bir sürü kişi var ama okuyan çok az böyle kaç günde biticek
canım ben size baştan söyledim bi liste oluşturalım herkese sayıyı bölelim liste bitene kadarda kimseyi dahil etmeyelim bitince tekrar başlardık neyseaynen canım bi günde okumamız lazım ama arkadaşlar yoklar
Kızlar giremedim kusura bakmayın ben ikibin aldım akşam yazarım bide bisey merak ettim okuyacağımız arkadaşın isminizi bilmek gerekiyormu hani onun niyetiyle okumak içinaynen canım bi günde okumamız lazım ama arkadaşlar yoklar
bence isim yazalım bana öyle daha mantıklı geliyor ama sonuçta niyet belli sorun yokKızlar giremedim kusura bakmayın ben ikibin aldım akşam yazarım bide bisey merak ettim okuyacağımız arkadaşın isminizi bilmek gerekiyormu hani onun niyetiyle okumak için
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbabyinlove aylin için 1000 adet Ya Vasi Celle Celalühu okudum, Rabbim hayırlı sağlıklı evini neşenlendirecek, analı babalı büyüyecek iki cihan saadeti olacak göz nuru evlatlar nasip etsin. Aminnnn
tatlım okunabiliyormuş adet durumunda sordumCanim ben hasta oldum
Canım önce yukardaki bidefa okuyoruz o esmayi zikrediyoruz dimi yanlış olmasınbabyinlove aylin için 1000 adet Ya Vasi Celle Celalühu okudum, Rabbim hayırlı sağlıklı evini neşenlendirecek, analı babalı büyüyecek iki cihan saadeti olacak göz nuru evlatlar nasip etsin. Aminnnn
Tamam canim ozaman okuyorum cok sevindimtatlım okunabiliyormuş adet durumunda sordum
evet canım önce onu okuyoruz bitince son ismi azamı okuyoruzCanım önce yukardaki bidefa okuyoruz o esmayi zikrediyoruz dimi yanlış olmasın
Canım önce yukardaki bidefa okuyoruz o esmayi zikrediyoruz dimi yanlış olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?