- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
hadi inşalllaaaahhhh cnmm inşallahhhhbenim 3 gün geçikti yarın doktor kontrolum var inş dua sırasıda yarın bana gelir ve hayırlı haberi alırım sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşalllaaaahhhh cnmm inşallahhhhbenim 3 gün geçikti yarın doktor kontrolum var inş dua sırasıda yarın bana gelir ve hayırlı haberi alırım sonunda
inşallahhhhh cnm güzel haberlerini bekliyoruzzzKızlar emin değilim ama galiba duam yolda ama emin değilim kesinleşirse size yazarım
insallah canim benim hayirli haberler verelim hep insalah...sen asilama mi oldun.sadece igne mi yaptin canimİnş. Yarin hayirli haberler vermek nasip olur.
Hic bisey yapilmadi bu ay yumurtlama takibi yaptirdim o kadar normalde hic gecikmem olmazdi
Kızlar emin değilim ama galiba duam yolda ama emin değilim kesinleşirse size yazarım
Yumurtlama takibi nasıl oluyor canım kaç defa gidiliyor doktora adet bitimindemi gitmeye başlanıyor doktora yoksa Yumurtlama günlerindemiHic bisey yapilmadi bu ay yumurtlama takibi yaptirdim o kadar normalde hic gecikmem olmazdi
Canım sen adını speedy Gonzalez yap en iyisi eğer arkadaşlar geceye kadar almazsa yazicam duanı kuzum :)1000 adet okudum