- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
canım bir arkadaşımız fetih suresine başlamış ona yardım ettim bitanem Allah kabul etsinCnm ne okuyonuz anlamadım ben kaçırdım heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bir arkadaşımız fetih suresine başlamış ona yardım ettim bitanem Allah kabul etsinCnm ne okuyonuz anlamadım ben kaçırdım heralde
Tabiki canım hoşgeldin liste kapatmiyoruz herkesin durağına ihtiyacımız var duamızda 2 şartımız var en az sayımız 700 ve üst üste hiç sebep yokken 3 kişiye dua okumayan siliyorum listedenbende katılmak ıstıyorumm aranıza kızlarr
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GOk KAPILARINI AÇAN DUA[/COLOR]
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
mavizm arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:
- @babyinlove .....(aylin)..........769
- @agustos72 ...........................
- @damla_22 ...........................
- @mutlu-umutlu ....................
- @yasmin5846 .......................
- @papatyamm_3474 ..(ayşe)....
- @volhat ................................
- @gulbahcesi0618...........(gülşen)......750
- @masculin .....(ayşe)..............
- esmerm91 ........................
- crazy3527 ..........................
- mavizm ...............................700
- @okulum .............................
- SENGUL1976 .....................1000
- @ysbam .........................
- @feyzanur_ecrin .....zeynep....
- Dendrobium .........................1000
- @YAKAMAZZZZZ.................1050
- esra2305 .................................
KALAN: 13500
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssizolarak 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 700 alalım dualar yetişmiyor
geçmiş olsun cnmAyy canım allah razı olsun benim ablam ameliyat olmuş ben hastanede onun yanındayım oyuzden okuyamadım allah razı olsun canım allah gönlüne göre versin
Tabiki canım hoşgeldin liste kapatmiyoruz herkesin durağına ihtiyacımız var duamızda 2 şartımız var en az sayımız 700 ve üst üste hiç sebep yokken 3 kişiye dua okumayan siliyorum listeden
Sağol canım allah razı olsungeçmiş olsun cnm
hoşgeldin canım ilk önce baştaki duayı herkes e başlarken bir kere okuyoruz sonra o kişi için kaç tane aldıysak yava si cellecelaluhu okuyoruz bitincede orda en sonda yazan dua var onu okuyoruzhergun birine mı okunuyoo..sadece ya vası demi??her 100 demı duayı okucaz..suan mens donemındeyım..mens döneminde 2000 alırım..başka ıbadet yapamıyorum..dıger günler 1000 alırımm..
ben mutlaka söylüyorum sondaki ismi azamlar duanın arşta yankı yapmasını sağlıyormuş ama niyet önemli canım takma kafana rabbim samimi kulunu sever senin içinden geleni bilir sonra söylesende bence önemli değilkızlar ben bastaki duayı söyleyip başlıyorum cekmeye amasondaki duayı söylemeyi unutyorum.sonra unuttugum aklıma geldiğinde söylüyorummm bir tek bendemi oluyor yaaaaaa
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GOk KAPILARINI AÇAN DUA[/COLOR]
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
mavizm arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:
- @babyinlove .....(aylin)..........769
- @agustos72 ...........................700
- @damla_22 ...........................700
- @mutlu-umutlu ....................
- @yasmin5846 .......................700
- @papatyamm_3474 474 ..(ayşe)....1000
- @volhat ................................ 1000
- @gulbahcesi0618...........(gülşen)......750
- @masculin .....(ayşe)..............
- esmerm91 ........................
- crazy3527 ..........................1000
- [@mavizm...............................700
- @okulum .............................
- SENGUL1976 .....................1000
- @ysbam ..................................2000
- @feyzanur_ecrin .....zeynep....800
- Dendrobium .........................1000
- @YAKAMAZZZZZ .................1050
- esra2305 .................................
- happyangel01 .........................2000
KALAN: 3600
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssizolarak 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 700 alalım dualar yetişmiyor