- Konu Sahibi babyinlove
- #3.541
Okudum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neee??? 1000 tane bebiş miii???bugün sıra bana gelmiş, şimdiden Allah hepinizden razı olsun, benim için istediğinizin bin katını sizlere bahşetsin.
neee??? 1000 tane bebiş miii???
şaka bi yana, Allah senden de razı olsun dua kardeşim, hayırlı zamanda dileğini nasip etsin Rabbim
anladım ben senin iyi niyetini canım arkadaşım, sadece komiklik olsun diye affına sığınarak yazdım. üzdüysem seni hakkını helal et noolur... beni gülümsettin, Allah da seni güldürsün tez zamanda.:) çok garip olmuş ben sadece minnetimi ifade etmek istemiştim, Allah kalbimizi biliyor :) inşallah hepimizin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı imanlı analı babalı büyüyecek evimize neşe katacak iki cihanda da göz nuru olacak evlatları olur, Mukaddim ve Evvel olan Allah ım tez günde hepimize güzel haberler almayı nasip etsin Aminnnnn
mutlu umutlu için okudum
bende kendim için okudum
Mutlu-umutlu için okudum. Allahım bebişini tez zamanda kucağına almayı nasip eder inşallah. Sağlıklı sıhatli bir şekilde hayırlı zamanda....
Mutlu umutlu icin okudum. Allah kabul eder insallah
mutlu umutlu için okudum Rabbim kabul etsin
Okudum canim
mutlu-umutlu için bana bir gülücük lütfen :)
okudum cnm
ben hep eşime sevgiliyken falan çocuğumuz olsun dediğinde 10 tane olsuuuunnn bissürü olsun kocaman aile olalım derdim cümbüş olurdum şimdi bakıyorumda nerde yanlış konuştum bilmem kiiiii Rabbimden artık bi tane bile olsa ver diye yalvarıyorumneee??? 1000 tane bebiş miii???
şaka bi yana, Allah senden de razı olsun dua kardeşim, hayırlı zamanda dileğini nasip etsin Rabbim
anladım ben senin iyi niyetini canım arkadaşım, sadece komiklik olsun diye affına sığınarak yazdım. üzdüysem seni hakkını helal et noolur... beni gülümsettin, Allah da seni güldürsün tez zamanda.
ben hep eşime sevgiliyken falan çocuğumuz olsun dediğinde 10 tane olsuuuunnn bissürü olsun kocaman aile olalım derdim cümbüş olurdum şimdi bakıyorumda nerde yanlış konuştum bilmem kiiiii Rabbimden artık bi tane bile olsa ver diye yalvarıyorum
kulun sabrı tükendiğinde Allah yettim dermiş dayan! inşallah tez vakitte dualarımız karşılık bulurAllah'ın Ol emrini bekliyoruz hepimiz Ol demekte Allah a kolay, Allah var gam gerçekten yok halimizi görüyor biliyor...
canım bazen yapıp ettiklerimizle, bazen söylediklerimizle, vs sınanırız. ama bazen de duamız Rabbimin o kadar hoşuna gidermiş ki... duamıza devam edelim diye ertelermiş. bir taneyle sınırlama bence canım, istemişken çok iste bak, benim gibi çocuğuna kardeş ararsın yana yanaben hep eşime sevgiliyken falan çocuğumuz olsun dediğinde 10 tane olsuuuunnn bissürü olsun kocaman aile olalım derdim cümbüş olurdum şimdi bakıyorumda nerde yanlış konuştum bilmem kiiiii Rabbimden artık bi tane bile olsa ver diye yalvarıyorum
aminnn canım, en hayırlı zamanda inşallahhhh... benim bir kızım var, Allahım bağışlasın ve tüm isteyenlere nasip etsin. şimdi bir de kardeşi olsun istiyorumbende gülümsedim zaten :) ne hakkı ne helalliği Allah aşkına tatlımmm benim inşallah hepimiz gülelim her daimmm, bebeklerimizle oyunlar oynayalım neşe içinde olalim inşallah hep.
Canım bi olsa insan benim başka bi dileğim yok bana küçükken büyüünce ne olacaksın derlerdi bende gelin olup anne olucam derdim bu cevabim hiç değişmedi büyüdüm yine değişmedi şimdi okadar yorgunum ki anlatamam ben hiç korumadım bile düşün okadar istedimcanım bazen yapıp ettiklerimizle, bazen söylediklerimizle, vs sınanırız. ama bazen de duamız Rabbimin o kadar hoşuna gidermiş ki... duamıza devam edelim diye ertelermiş. bir taneyle sınırlama bence canım, istemişken çok iste bak, benim gibi çocuğuna kardeş ararsın yana yana
aminnn canım, en hayırlı zamanda inşallahhhh... benim bir kızım var, Allahım bağışlasın ve tüm isteyenlere nasip etsin. şimdi bir de kardeşi olsun istiyorum
kıyamam ben sana canım arkadaşımmm... inşallah en kısa zamanda hayallerinin de ötesinde güzellikler yaşatsın Mevlam sana...Canım bi olsa insan benim başka bi dileğim yok bana küçükken büyüünce ne olacaksın derlerdi bende gelin olup anne olucam derdim bu cevabim hiç değişmedi büyüdüm yine değişmedi şimdi okadar yorgunum ki anlatamam ben hiç korumadım bile düşün okadar istedim
Amin canım amin inşallah herkesin derdi var ama ben gerçekten çok çektim inşallah rabbim sabrımın mükafatını verir artıkkıyamam ben sana canım arkadaşımmm... inşallah en kısa zamanda hayallerinin de ötesinde güzellikler yaşatsın Mevlam sana...