- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
- Konu Sahibi babyinlove
- #2.881
canim esma icin 250 daha okudum rabia icinde 500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duam dogum gunume denk geldi, ne hos, dogum gunu hediyesi gibi oldu bana :) kendime 300 :*
Esma için 300 aliyorum.
350 aliyorum bende
300 alıyorum
Ay ben zaten esma için okumuştum dün yazmıştım 500 okumuştum. Daha diğerlerine gecmemisiz
Esma için 300 okudum
esma için 300 okudum allah kabul etsin. kızlar yarın eşim varikosel amelıyatı olacak sizlerden hayırlı olması için dua beklıyorum.
esma için bende 500 alıyorum allah kabul etsin
Esma icin 300 aliyorum.
doğum günün kutlu olsun cnm inş. dualarımız kabul olur bi dahaki doğum gününe bebeğinle girersinDuam dogum gunume denk geldi, ne hos, dogum gunu hediyesi gibi oldu bana :) kendime 300 :*
Sıradaki 2 arkadaş için 400 er alıyorum arkadaşlar
whitebal rabia içinde 350 okudum allah kabul etsin inşallah. yarın giremem dıye okudum kızlar.iyi geceler
Amiiinnn canımmm, ağzından bal damlıyo :) hepimiz inşdoğum günün kutlu olsun cnm inş. dualarımız kabul olur bi dahaki doğum gününe bebeğinle girersin
Canım sayı bittiği için 150 yazabildim çünkü 150 kalmıştıkalani artık allah rızası için bağışlarsınDendrobium. (esma)............ arkadaşımız için 350 okumuştum ama 150 yazılmış bilginiz olsun