- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi babyinlove
1000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
800 BEN ALIYORUM BİDE BİSEY SORACAM YA VASİ DEN SONRA CELLE CALALÜHÜ DEMEK SARTMI YOKSA SADECE YA VASİ DESEK OLUYOMU
demen gerekiyo canim...
500 tane aliyorum damla icin
bende kist yok, yumurtalarda sorun yok, rahim filmi temiz ama niye bu kadar çok ağrıyo billmiyorum öğlende geldi şu ana kadar ağrımadı ama büyük ihtimal gece uyutmucak, yarında bütün gün ağrıdan kıvranıp yatmak zorunda kalcamGeçmiş olsun canım adet olunca bende sürünürdüm çikolata kistlerim yüzünden çok şükür artık yok :-(
benimde rahim filmim temiz çıktı doktor şaşırdı hatta kitap gibi rahim var sende nasıl kist olmuş hayret dedi ama ben herşeyi çok sıkıntı yapıyorum ondan sonra 3 aylık bi lucrin vurdular bana feleğim şaştı ama çok şükür kist falan kalmadı ağrım normal düzeye indi canımbende kist yok, yumurtalarda sorun yok, rahim filmi temiz ama niye bu kadar çok ağrıyo billmiyorum öğlende geldi şu ana kadar ağrımadı ama büyük ihtimal gece uyutmucak, yarında bütün gün ağrıdan kıvranıp yatmak zorunda kalcam
700 aldım
Aynen canım bende de aynı durumlar herşey normal ama adetin ilk günü ağrıdan duramıyorumbende kist yok, yumurtalarda sorun yok, rahim filmi temiz ama niye bu kadar çok ağrıyo billmiyorum öğlende geldi şu ana kadar ağrımadı ama büyük ihtimal gece uyutmucak, yarında bütün gün ağrıdan kıvranıp yatmak zorunda kalcam
700 aldım
tatlım bugün bi kişiyi bitirmiştik zaten arkadaşımıza öğleden sonra başladık maaşallah duamız hızlı ilerliyorCanlar liste bitmiycekmi bugun gunluk deyilmi dualarimiz
Hiiii ozaman supertatlım bugün bi kişiyi bitirmiştik zaten arkadaşımıza öğleden sonra başladık maaşallah duamız hızlı ilerliyor