- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi babyinlove
- #2.641
Papatyam için 300 aliyorum, Allahım kabul etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm doktorum kesin olmasi icin 2 hafta sonTatlım keseyi görmeye ne zaman gidiyorsun ben heyecanlandım yaaa hevesle bekliyorum inşallah çok güzel büyür içinde bebişin
Mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine ellerimi actim ya rab senden baska kimsemiz yok biz aciz kullarin olarak sana derdimizi aciyoruz
Sen bizleri sevdigin kullarinin duasini duyar gibi duy bizi.
Allahim bu forumda olan adini bildiklerim bilmediklerim arkadaslarimin hayirli evlat isteklerini sen biliyorsun rabbim sen hepsine butun isteyenlere hayirli saglikli evlatlar ver kimsenin kucagini vos birakma baska kimsenin kucagina baktirma ya rab.bu yolda zulum gibi her an evlat atesiyle yanip tutusan arkadaslarima ikiser ucer evlat ver ya rabbim sen benim dilegimi kabul ettin benim bebegimin de devamini getir hayirliisiyla kucagima almami nasip eyle .
Ya rab soylarimizin devami icin gozyaslarimizin dinmesi icin bu mubarek cuma gunu dualarimizi kabul eyle
Amin
Amin canim allah razi olsun kuzum ümidinizi hic ama hic kaybetmeyin ben neler cektim ama hep rabbime itimat ettimAminnn duanı okudum içime su serpildi, Allah razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah çok güzel huzurlu mutlu ömrünüz olsun...
Mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine ellerimi actim ya rab senden baska kimsemiz yok biz aciz kullarin olarak sana derdimizi aciyoruz
Sen bizleri sevdigin kullarinin duasini duyar gibi duy bizi.
Allahim bu forumda olan adini bildiklerim bilmediklerim arkadaslarimin hayirli evlat isteklerini sen biliyorsun rabbim sen hepsine butun isteyenlere hayirli saglikli evlatlar ver kimsenin kucagini vos birakma baska kimsenin kucagina baktirma ya rab.bu yolda zulum gibi her an evlat atesiyle yanip tutusan arkadaslarima ikiser ucer evlat ver ya rabbim sen benim dilegimi kabul ettin benim bebegimin de devamini getir hayirliisiyla kucagima almami nasip eyle .
Ya rab soylarimizin devami icin gozyaslarimizin dinmesi icin bu mubarek cuma gunu dualarimizi kabul eyle
Aminnnn... Allah kabul etsin diline sağlık canım Allah razi olsun bebeğini hayırlısı ile sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın inşallah
150 okudum. Allah kabul etsin
400 okudum arkadaslar.... ayşe arkadasımızın duaları kabul olsun ınsalllaaa
Papatyam için 300 aliyorum, Allahım kabul etsin.
papatyam için 300 okudum. herkese 275 okuyacaktım ama gördüm eksiklikler var 300 okuyorum artık
300 de ben aliyorum papatyam icin
papatyam içinde 300 alıyorum
Papatyam için 300 alıyorum,Allahım hepimizin dualarını kabul etsin.
canim sayfa 257 ye yazdim 250 okudum papatyama
Tatlım bunu bana mesaj atabilir misin rica etsemkızlar bi yakınım bu duayı çok defa denedim ne dilediysem Allahin izniyle oldu dedi. Cuma günü başlaniyormuş bir şeye niyetlenip başlayabilirsiniz, sizlerle de paylaşmak istedim.
CUMA: 1000 defa Ya Allah
C.TESİ:1000 defa La İlahe İllallah
PAZAR:1000 defa Ya Hayyu Ya Kayyum
PAZARTESİ:1000 defa La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyul Aziym
SALI:1000 defa Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
ÇARŞ: 1000 defa Estagfirullahel Aziym
PERŞ: 1000 defa Subhanallahi Ve Bi Hamdihi Subhanallahil Aziym
Allah Razı olsun inşallah başlayacağım.kızlar bi yakınım bu duayı çok defa denedim ne dilediysem Allahin izniyle oldu dedi. Cuma günü başlaniyormuş bir şeye niyetlenip başlayabilirsiniz, sizlerle de paylaşmak istedim.
CUMA: 1000 defa Ya Allah
C.TESİ:1000 defa La İlahe İllallah
PAZAR:1000 defa Ya Hayyu Ya Kayyum
PAZARTESİ:1000 defa La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyul Aziym
SALI:1000 defa Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
ÇARŞ: 1000 defa Estagfirullahel Aziym
PERŞ: 1000 defa Subhanallahi Ve Bi Hamdihi Subhanallahil Aziym