- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.361
Kızlar yeni dua için seçenek açıyorum çoğunluğun isteğine göre seçerim :
A) el vahid : benzeri olmayan 4000 kere okunduğunda tüm isteler yenine gelir.
B) el mucib : istekleri çevirmeyen 3025 kere okunduğunda dualar kabul olur.
C) ya latif : kullara iyilik ulaştıran 16641 ker okunursa tüm istekler yerine gelir
D) ya halik: yoktan var eden 5115 kere okunursa en zor niyet dahi hallolur.
Evet canlar benim dua bitince bunlardan birine geçiyoruz sadece seçtiğiniz şık belirtmeniz yeterli en çok olanı yazicam xoxo
Canim sayfa sahipleri cok dikkatli geliş saatimi bile biliyorsunuz valla supersin canim hakiniz cok geciyor hakinizi helal edinCNM SENGUL CALISIYOR YA 8 DE ANCA GELIR.
BEKLE AKSAMA YENI KISIYE GECERIZ KESIN.
WHITE RABIA OGRETMEN ODA GEC GELIR.
[/QUOTE][/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
10.000 "YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım .
@babyinlove arkadasimıza okuyoruz
LİSTEMİZ;
babyinlove .(aylin).................600+100 damla_22 ..............................500 mutlu-umutlu ........................500 - @yasmin5846 .(Yasemin).........750
- @papatyamm_3474.(ayşe).......600
gul333 ...................................500 mavizm ...................................mazeretli GURBET KUSU .......................500+50 SENGUL1976 .(Şengül).......500 ZEYNEP0682 .......................500 Dendrobium .(esma)..............500 whitebal .(Rabia) .................... - @aybirgen..................................500
- Y yenibidunya ...........................400
- @gadriell...........................
zeyneplivadi .........................500 tubatesbih ..........................500 ozgecan19 .........................500
KALAN....................................2.000
Not;
Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir...
Helal olsun cnm ya ne hakki.olurmu öyle şey .dua kardesiyiz burada.birbirimize vesile oluyorsak ne mutlu bize.hem siz calisanlari kutluyorum nasil yetisiyorsunuz supersiniz ya.ben namazlardan sonra sirayla topiklere okuyup bildiriyorum.evde olduğum halde zor yetisiyorum.Canim sayfa sahipleri cok dikkatli geliş saatimi bile biliyorsunuz valla supersin canim hakiniz cok geciyor hakinizi helal edin
Ay cnm hadi gözün aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.darisi basimiza .inşallah uğur getirir minigin bize.Arkadaslar iyi aksamlar
Bugun hamile oldugumu ogrendim ama arkadaslarim icin okumaya devam edecem allahin izniyle benim icinde hayirli bir hamilelik gecirmem icin okunursa sevinirim allah hepinizden razi olsun
Ayy maşallah suphanallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım seni adına çok sevindim hayırlı olsun topigimizin ilk hamisiArkadaslar iyi aksamlar
Bugun hamile oldugumu ogrendim ama arkadaslarim icin okumaya devam edecem allahin izniyle benim icinde hayirli bir hamilelik gecirmem icin okunursa sevinirim allah hepinizden razi olsun
Canım benim çok sevindim inşallah su takvimi koymak bi gün nasip olur banada :) rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına girmeyi nasip etsin inşallah bebisiniArkadaslar iyi aksamlar
Allah razı olsun canım tez vakitte kavuş inşallah bebeğine1500 aliyrm
Canim insallah guzel rahat hamilelik gecirirsin. Insallah yavrunu saglikli kucagina alirsin.. Bir gun bizler de senin yasadigin mutlulugu yasariz insallah.. bizlere dua et canim. Nisan ayinda hayirlisiyla tup bebek yaptircam dua edermisin bana ...Arkadaslar iyi aksamlar
Amiin canim insallah hepimiz kavusuruz bebeklerimizeAllah razı olsun canım tez vakitte kavuş inşallah bebeğine
Aaayyyy hamişlerimiz artiyor ne güzel Allah kucagina almayi nasip etsin canimArkadaslar iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?