- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.201
Canim bu reklamlar benide deli ediyor bide araba reklami varki sorma kaza yaptigim arabanin reklamini verip duruyor tam unutuyorum burada gorunce hadi yine yaşa ayni sahneyi cok gicik bir durumAy deli olucam su molfix reklamı yüzünden ben bugün hastanelik oldum ağlama krizine girdim sınır krizi geçirmişim yine çıktı şimdi yaaaaa
Eşim sen abartıyorsun diyo bide hiç de abartmıyorum yoruldum sinirlerim kaldırmıyor işte yaniCanim bu reklamlar benide deli ediyor bide araba reklami varki sorma kaza yaptigim arabanin reklamini verip duruyor tam unutuyorum burada gorunce hadi yine yaşa ayni sahneyi cok gicik bir durum
Benimde bugün adet belirtilerim başladı. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Tez zamanda gobekleriniz bebis dolsun. 2 gundur islerim cok yogun eve gelince cok yorgun oluyorum. Tam takip edemedim. Kusura bakmayin.fermante kalan 500 sana yazdım tatlım rabbim sağlıkla kucağına alması nasip etsin inşallah canım
tatlım bana özelden atarmısın okuduklarını unutuyorum burda yazınca500 aldım ve sonraki 2 arkadaş için de 500'er yazar mısın canım
canım ben görmedim o yazını ama niyet ederken zaten kişinin ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin diye niyet ediyoruzMihrimah için ben de 500 aliyorum, yeni listede benim dedigim herkese hergün dua olayi da not olarak yazilirsa cok güzel olur, listeleri hazirlayanlarin eline sağlık, Allah razı olsun, tez zamanda bebislerine kavustursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?