- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.061
kızlar ben sureklı gıremıyorumm..2000 tane ya muhlı 500 ya vası cektımm..arkadaşlara payy edınn..sıram geldıgınde okursanızda sagolun okumazsanızda sagolun..ben bır daha katılamıcam..dularım hepımıze ınsallah
Kızlar calışmalar nasıl gidiyorbu ay hamileler var mi? Yada tedaviye başlayanlar
Benim morelim bozulduSuanda hastayim ben de ama gonal f basladik asilama denicez bu ay ilk defa, cok heyecanliyim biraz da gergin dua edin canlar amh da dusuk benim cok tedirginim zaman daraliyo diye
Ben de okudum ama eklememişsinizAllah razi olsun canm
Ekler misiniz ben okumuştum ama eklenmemişYenibirdinya arkadaşımız için de 500 okduum canım sırası gelince ekler misiniz
Benim de 31.gün negatif çıkçak diye test yapmıyorum bekliyorumBenim morelim bozuldubu ay cok emindim olucak diye, ovulasyon günümde pembe leke gelmişdi, yani yumurta catlamış oluyormuş o gün beraber olduk. Bugün 32 gün yarın adet olucam, dayanamadım test yapdım negatif icim burkuldu
Sakin yapma canim, insan cok üzülüyorBenim de 31.gün negatif çıkçak diye test yapmıyorum bekliyorum
Yenidünya için 500 aldım kızlar
Yenibidunya icin 500 aliyorum. Allah tez zamanda muradina kavustursun
Yenibidunya için 500 de ben alıyorum.
500 canim
Benim 7 günüm var ovulasyon testi almıştım bu ay bakalım sonuç ne olacakKızlar calışmalar nasıl gidiyorbu ay hamileler var mi? Yada tedaviye başlayanlar
İnşaallah canım hiçbir belirti yok ama insan ikilemde kalıyor inşaallah hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruzSakin yapma canim, insan cok üzülüyorsen bekle inşAllah hamilesindir. Ama bende hala umutluyum..
Tedavin olumlu olur inşallah canım. Panik yapma aşılama çok kolay bi yöntem Merak etmeSuanda hastayim ben de ama gonal f basladik asilama denicez bu ay ilk defa, cok heyecanliyim biraz da gergin dua edin canlar amh da dusuk benim cok tedirginim zaman daraliyo diye
Aminn canım benim yaa Allah razi olsun Muradimiz belli Rabbim cumlemizi kavustursun :)Yenibidunya icin 500 aliyorum. Allah tez zamanda muradina kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?