- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.981
500 eklermisin canim
canım maşallah duan hızla ilerliyorfarkında bile değilim, benim için okunuyormuş bu gün :) duama katılması nasip olan-olamayan hepinizden Allah razı olsun dua kardeşlerim...bi arkadaşın profilinde yazıyordu çok hoşuma gitti: Duam belli, duyan belli diye. kalpleri bilen Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin. biliyorum ki kalpten edilen dualar paylaştıkça çoğalır. o yüzden bu gün benim için okuduklarımıza, hepimizin dilekleri için, gönülden AMİİİNNNN... diyorum
kendim için de 500 adet okuyorum
tatlım istersen onun için ayrı bi konu sayfa açabilirsinKizlar tefriciye de okusak beraberinde her hafta
yoksa bebiş mi tuhaf yapıyo seni? adet günün ne zaman canım, inşallah müjdeli haberler alırızkızlaaarrr nolur kusura bakmayın moralim çok bozuk çok ilgilenemedim bu aralaradet olucam hep ağlamaklı gerginim tuhaf oldum iyice
Allah razı olsun dua kardeşciklerim herkeslerdencanım maşallah duan hızla ilerliyor
yoksa bebiş mi tuhaf yapıyo seni? adet günün ne zaman canım, inşallah müjdeli haberler alırız
tatlım o baya zor oluyor ben dışardan bi grupla okuyorumda bölüştüğümüz halde çok zorlanıyoruz ama forumda böle sayfalar var bi bak bence onlara katılabilirsin baya iyi sistemlilerBence bu isin erbabi sensin canim bu dua bittijten sonra sanırım en son benim tefriciye ile devam edelim sadece birfikir
Dun yazmistim ekler misinWhiteball icin 500 aliyorum vakti gelinxce yazar misiniz
Allah yardımcın olsun canım, vardır onun da bir zamanı elbetyok tatlım sanmam hiç umudum yok bu ay zor geçti benim için psikolojim baya kötü keşke ama nerdeeeee
500 ben alıyorum
Dun yazmistim ekler misin
Whetabil ark. İçin 1000 tane okuyorum rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasp etsin inşallah
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİBÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
10.000 "YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım .
whitebal arkadasimıza okuyoruz
LİSTEMİZ;
babyinlove .(aylin)....................500 damla_22 ................................ mutlu-umutlu .................... ......500 - @yasmin5846 .(Yasemin).........500
- @papatyamm_3474.(ayşe).......
- @volhat ........................... ............500
gul333 .................... .................500 mavizm .......................................500 - @masculin .(ayşe).....................500
okulum ........................................500 SENGUL1976 .(Şengül)............500 - Z zeynep0618 ................ ..........500
Dendrobium .(esma)............... happyangel01 .........................100 whitebal .(Rabia) .....................500 - @aybirgen................... ..............500
- Y yenibidunya ..........................1000
fermante .................................500 - @Mmihrimah...........................
- @Kumru55...............................500
- S sulepelin ...............................300
KALAN....................................1.600
Not;
Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üst üste katılmayanlar siliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?