• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiş istiyorum yorum yazın lütfen

simage

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
382
61
298
İstanbul
ben 2006 ağustos ayında evlendım5 yıllık evlıyım 23 yasındayım eşim hala bebek istemiyor en azından bebek çalışmalarına başlayıp olmadı desem ıcım rahatlıcak tedavıye baslıcam ama bız daha bır sorunumuz olup olmadıgını bıle bılmıyoruz esım bebek ıstemıyorum dıyor asla dıyor bosanmak ıstmweıyorum cunku daha yasım cok genc ılerde ıster dıyorum ama dayanamıyorum artık oda cok sevıyor cocukları ben ne yapayım yardım edın lutfen esımı nasıl ıkna ederım yada o ıkna olmadan nasıl cocuk sahıbı olabılırım ben o kendısı korunuyor cok yontem denedım yardımcı olun nolur

ben 2006 ağustos ayında evlendım5 yıllık evlıyım 23 yasındayım eşim hala bebek istemiyor en azından bebek çalışmalarına başlayıp olmadı desem ıcım rahatlıcak tedavıye baslıcam ama bız daha bır sorunumuz olup olmadıgını bıle bılmıyoruz esım bebek ıstemıyorum dıyor asla dıyor bosanmak ıstmweıyorum cunku daha yasım cok genc ılerde ıster dıyorum ama dayanamıyorum artık oda cok sevıyor cocukları ben ne yapayım yardım edın lutfen esımı nasıl ıkna ederım yada o ıkna olmadan nasıl cocuk sahıbı olabılırım ben o kendısı korunuyor cok yontem denedım yardımcı olun nolur

canım neden istemediğini sordunmu en azından sen git doc ve artık istiyorum de eşine seni anlayacaktır ama nie istemiyor onu sor ikna yolunu bulalımmm sebeb önemliiii

inan çok seviyor cucukları bızımkı pslikolojık sorunları olan bırı kabul edıyor ama onunda tedavısını ıstewmıyorum kız neler yapmadım bebek ıstıyorum yapmıyosun dıye terk edıp gıttım tamam ıstıyorum dedı 1 ay sonrsa barıstık geldım baktım yıne tık yok prezervatıflerı ıcıme bosalttımm olmadı deldım olmadı yok ıstemıyor aslında merak ettıgım su annem gecenlerde ne kadar korunursan korun olacagı varsa 5yılda olurdu kesın ya sende ya onda sorun var dedı aklım karıstı jınekologa gıtmeyı dusunuyorum bıde plan yaptım

Onun istemediğini bile bile hamile kalırsan bu aranızı çok açar...

Back