• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBİŞ İÇİN... :]

glsmhmt

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.712
1.895
333
:eek:MerhabaLar annişler ve anniş adayları :)
kızlar ben 5 aylık evlıyım sımdıye kadar en basından berı bebek ıstyrum esım pek sıcak bakmıyordu ıstyrdu ama hep bı ay sonra dıyodu neysekı artık tamam oLsun daha olucakta dogucak dedı ve bn daha olmadan cok mutLu oLdum :)
şimdye kdr evlendıgımızden berı gerı cekılmeyle korunuyoduk bn her ay kacmıstr belkı hamısımdır dıye dusunydum ve psıkolojık olarak regLım ya once gelıyrdu yada gecyrdu kendımız hamıs gıbı hıssedyrdum :)
daha sonra ıkı aya once bende 2 adet sag ve sol yumurtalıkta kıst saptandı neysekı ılacsız kıstLerım yok oLdun bu ay kı bat tarıhımde 9 ocaktı ve dun bıttı yanı 12 ocakta bıttı :)
bu ay bebıs calısmalarına baslycez ama sımdı ben adet bıter btmez gun asırı ılıskı mı oLsun yoksa sperm sayıları fılan azalıyormus yumurtlamaya yakın mı olsun dıye dusunuyrum kı ya yumurtlaamm erkn yada gec olursa dıye de aklıma takılıyor :)
yanı kısacası szıce nasılı uygundr sımdıye kadar bebıs yapmamaza ragmen ben her aya hamıleyım zannettım ve bu ay oLmasını cok ıstyrum cunku yapmamıza ragmen eger oLmazsa cok korkuyrummmmm :) ayrıca hıc ıhlamur bıtkı cayı ılac kullanmıycaz mı ?
kızlar sımdden cevaplıyacgnızı dusunuyrum ve tesekkur edyrumm :)
öpüLdünüz :)))

Canim bende 5 ay sonra tan tersi esimin istegi ile hamile kalmak istedim ilk denemede degilde ikinci denemede oldu ben ovalasyon testi aldim hic gerek kalmadi onlari hamilelik testi diye kullandim neyse oluruna birak canim iki gunde bir iliskiye girersen yeter hemen ilkinde olacak diye bisey yok morelini bozma simdiden bol sans

[QUOTEbiseypost: 38847798, member: 638971"]Canim bende 5 ay sonra tan tersi esimin istegi ile hamile kalmak istedim ilk denemede degilde ikinci denemede oldu ben ovalasyon testi aldim hic gerek kalmadi onlari hamilelik testi diye kullandim neyse oluruna birak canim iki gunde bir iliskiye girersen yeter hemen ilkinde olacak diye bisey yok morelini bozma simdiden bol sans[/QUOTE]
Canim ck sevindim hamile kalmana bisey sorucam buovulasyon testi nasil bisey anlayamadm

Canim bende 5 ay sonra tan tersi esimin istegi ile hamile kalmak istedim ilk denemede degilde ikinci denemede oldu ben ovalasyon testi aldim hic gerek kalmadi onlari hamilelik testi diye kullandim neyse oluruna birak canim iki gunde bir iliskiye girersen yeter hemen ilkinde olacak diye bisey yok morelini bozma simdiden bol sans
Canim tesekkur ederim :)) bisey sorucam bu ivulasyon testini yapinca cift cizgi oldugunda yumurtlama olmus oluyor ve iliski olabilir anlamaina mi geliyr birde ovulasyon testiyle geveligi nasil anlayabiliysunux

Canim tesekkur ederim :)) bisey sorucam bu ivulasyon testini yapinca cift cizgi oldugunda yumurtlama olmus oluyor ve iliski olabilir anlamaina mi geliyr birde ovulasyon testiyle geveligi nasil anlayabiliysunux
Ovulasyom.testinde yumos varsa ogun her iki cizgi ayni koyulukta olucak veya t cizgisi c ye gore dahada koyu cikabilir... Ama t cizgisi c ye gore acik renkte cikarsa veya silik cikarsa yumos yok demek aklinda olsun canim..

Ovulasyom.testinde yumos varsa ogun her iki cizgi ayni koyulukta olucak veya t cizgisi c ye gore dahada koyu cikabilir... Ama t cizgisi c ye gore acik renkte cikarsa veya silik cikarsa yumos yok demek aklinda olsun canim..
Himm anladim canim korunmasiz olarak ilk bu ay yapiyoruz beybi onun icin kullanmiycam ovulasyon testini zaten bn yumrtlamma gunumu galiba biliyrum cunkuokaygan seffaf siviyi goruyorum eger allah korusun olmazsa bidahki ay kullanmyi dusunuyrum

Himm anladim canim korunmasiz olarak ilk bu ay yapiyoruz beybi onun icin kullanmiycam ovulasyon testini zaten bn yumrtlamma gunumu galiba biliyrum cunkuokaygan seffaf siviyi goruyorum eger allah korusun olmazsa bidahki ay kullanmyi dusunuyrum
Insallah canim,guzel haberlerini bekliyorum ..bizlerde bebis istiyoruzve 2015 anneleri.topigindeyiz senide bekleriz oraya :KK66::KK19:

Back
X