Canim tesekkur ederim :)) bisey sorucam bu ivulasyon testini yapinca cift cizgi oldugunda yumurtlama olmus oluyor ve iliski olabilir anlamaina mi geliyr birde ovulasyon testiyle geveligi nasil anlayabiliysunuxCanim bende 5 ay sonra tan tersi esimin istegi ile hamile kalmak istedim ilk denemede degilde ikinci denemede oldu ben ovalasyon testi aldim hic gerek kalmadi onlari hamilelik testi diye kullandim neyse oluruna birak canim iki gunde bir iliskiye girersen yeter hemen ilkinde olacak diye bisey yok morelini bozma simdiden bol sans
Ovulasyom.testinde yumos varsa ogun her iki cizgi ayni koyulukta olucak veya t cizgisi c ye gore dahada koyu cikabilir... Ama t cizgisi c ye gore acik renkte cikarsa veya silik cikarsa yumos yok demek aklinda olsun canim..Canim tesekkur ederim :)) bisey sorucam bu ivulasyon testini yapinca cift cizgi oldugunda yumurtlama olmus oluyor ve iliski olabilir anlamaina mi geliyr birde ovulasyon testiyle geveligi nasil anlayabiliysunux
Himm anladim canim korunmasiz olarak ilk bu ay yapiyoruz beybi onun icin kullanmiycam ovulasyon testini zaten bn yumrtlamma gunumu galiba biliyrum cunkuokaygan seffaf siviyi goruyorum eger allah korusun olmazsa bidahki ay kullanmyi dusunuyrumOvulasyom.testinde yumos varsa ogun her iki cizgi ayni koyulukta olucak veya t cizgisi c ye gore dahada koyu cikabilir... Ama t cizgisi c ye gore acik renkte cikarsa veya silik cikarsa yumos yok demek aklinda olsun canim..
Insallah canim,guzel haberlerini bekliyorum ..bizlerde bebis istiyoruzve 2015 anneleri.topigindeyiz senide bekleriz orayaHimm anladim canim korunmasiz olarak ilk bu ay yapiyoruz beybi onun icin kullanmiycam ovulasyon testini zaten bn yumrtlamma gunumu galiba biliyrum cunkuokaygan seffaf siviyi goruyorum eger allah korusun olmazsa bidahki ay kullanmyi dusunuyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?