Bebiş hasretliği

Minnakbebis

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
343
304
23
29
Slm kızlar
Ya bilmiyorum evhamlik mi anlamıyorum 6 aylık evliyim anne tarafında cocuk istiyolar ama biraz gec oluyo bende de herhangi bir sorun yok aylik kontrollerimi aksatmiyorum doktoorum pko teshisi koydu adet duzenim evlendikten sonra düzeldi esimde bende bebis istiyoruz ama herhalde ben aceleciyim sizce üstünde durmalı miyim?

canım ben de çocuk istiyorum bi seneyi geçti ama halen olması açıkcası herşeyin başı stres . bende gidiyorum sürekli doktora doktor stres yapma dedi ben ovulasyon testide yaptım ama olmuyor sanırım çok stresten. bende panik atak var heyecan var biide sanırım ondan rabbim isteyen herkese nasip etsin

Daha çok erken paniğe gerek yok en az 1 yıl daha denedikten sonra nedir ne değildir düşünmek mantıklı. Şu an için düzenli adet görüyorsanız eğer sadece düzenli ilişkiye girmeye özen gösterim. Adet bitiminden itibaren 2 günde 1 sonraki adet olduğunuz güne kadar. İçinizi ferah tutun hakkınızda hayırlısı

Amin canım aynen kafama çok takiyorum ailede hep bu sorunlar olduğu için mi artık takmayinca mi olucak bilemiyorum ki

Haklısın canım saol

Amin canım aynen kafama çok takiyorum ailede hep bu sorunlar olduğu için mi artık takmayinca mi olucak bilemiyorum ki

aynen canım takmamak lazım sanırım arkadaşlarım var evlendikleri gün hamile kalmışlar onlarda çok umursamazlar ama gebe kaldılar sanırım herşeyin zamanı var

aynen canım takmamak lazım sanırım arkadaşlarım var evlendikleri gün hamile kalmışlar onlarda çok umursamazlar ama gebe kaldılar sanırım herşeyin zamanı var
Evet aynen dediğin gibi benimde arkadaşlarım var ilk geceden hamile kalmış hayırlısı RABBIM bize de nasip etsin hayırlı degilsede RABBIM hayra çevirip versin bize isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…