Bebiş hareketleri için yardımmmm...

Mutlu57

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
33
1
286
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba.
Oğluşuma 28.6 haftalık hamileyim. Hareketlerini tabiki hissetmeye başladım ama bazen bigünü bi gününe tutmuyo bi gün çok hareketli bigün az hareketli hareketleri az olduğunda korkuyorum içime hemen bi endişe kaplıyor. Sizdede varmı böle şeyler.İnternette okudum saatte 10 kez hareket etmesi lazım etmıosa doktorunuzla görüşün fln diyo ama kafam karıştı. Siz ne yapıosunuz yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok fazla abartıyorum belki ama elimde değil annelik böyle bişey sanırım. =(

internetteki her bilgi doğru değil bence endişelenme en doğrusunu doktorun bilir...her hamilelikte faklı tepkiler var değişiyor...endişeni bebeğin hisseder onun için daha rahat olmaya çalış....mesela bende gün içinde sürekli hareketlilik hisstemiyorum ama sabahları ve akşamları daha hareketli....rahat olmaya çalış....

o konu hakkında bilgim yok benimkide erkek ve hala isim bulamadık ya siz...........:18:

aramızda 3 gün var görünüyor ama benim doğum tarihi 29 mart belkide daha önce olabilir en son gittiğimde doktorum 2 hafta önde dedi doktorum gelişimi için....bu arada neler aldın ben hala eksik tamamlıyorum....

aramızda 3 gün var görünüyor ama benim doğum tarihi 29 mart belkide daha önce olabilir en son gittiğimde doktorum 2 hafta önde dedi doktorum gelişimi için....bu arada neler aldın ben hala eksik tamamlıyorum....

şuanda 28,6 içindeyim cnm geç döllenme olmuş bende sata göre yani. Şuanda bu şekilde olduğunda 17 nisan 40. haftamız bakalım nasipse zamanında gelsinde.
Çok eksiğim kalmadı büyük şeyleri aldık ufak tefek şeyleri kaldı cnm nasip olursa yarında oğluşumun odasını alacağız. Çoğu bitmilş azı kalmış olacak.

bizimkinin odası geldi 3 gün önce bundan sonra yıkama yerleştirme gibi şeyler başılyacak...benim var birkaç bişi mesala bakım ürünlerini daha almadım araştırıyorum marka

birde yaşadığın şehirde kipa mağzası varsa içinde F&F markalı bebek kıyafetleri var mutlaka bak hem uygun hemde çok güzel şeyler bulabilirsin......

bennim araştırmlarım sonucu mustella ve sebamed ürünlerini tavsiye ediyor kullanan anneler birde bübschen die bir marka var...bende prima aldım kaç paket aldın sen acaba????

bennim araştırmlarım sonucu mustella ve sebamed ürünlerini tavsiye ediyor kullanan anneler birde bübschen die bir marka var...bende prima aldım kaç paket aldın sen acaba????

şimdilik 80 li bi paket aldım bitane daha 80 li bi paket alıcam 3-6 kg için çünkü onlar doğruktan sonra gerek olursa bı paket daha alınır. 6 kiloya 2 ayda ulaşıyormuş bebekler ondan sonra 6 kg ve yukarısı için alırız.

Canım hiç korkma ara sıra bende de oluyo du bazen çok hareketli bazen bir iki hareket olurdu

canım saatte değil bir gün içerisinde en az 10 defa hareket etmesi gerekiyor doktorum öyle söylemişti.bence çok endişe etme bebek büyüdükçe yeri daraldığı için hareketler azalabiliyormuş. benm bebiş biraz hareketli özellikle bişeyler yediğim zaman hareketleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…